blend SMART

FA CUNOSTINTA CU O PERIE REVOLUTIONARA!

Fa cunostinta cu blendSMART, prima perie automata si rotativa care revolutioneaza arta machiajului. Usor, Inovator, Inteligent. Acesta este sistemul din spatele periei rotative pentru machiaj, blendSMART. Acest accesoriu revolutioneaza arta machiajului, datorita rotirii 360 si a celor 190 de rotiri pe minut, care imita miscarile make-up artistilor profesionisti pentru o aplicare perfecta a machiajului.

Indiferent de tipul fondului de ten pe care il folosesti, fie lichid, sub forma cremoasa sau sub forma de pudra, blendSMART il va aplica perfect, fara sa lase urme. Sistemul rotativ raspandeste fondul de ten in mod egal, fiind nevoie de o cantitate foarte mica de produs. Pensula pentru fond de ten este confectionata din fibre sintetice, antibacteriene, care nu incarca tenul. Este moale si placuta la atingere si impiedica iritatiile.

 

 

COMANDA ACUM

 

 

 

  

 

 

 

SMART DESIGN

 

Acum, rutina ta zilnica de machiere devine mult mai usoara si mai rapida cu noua pensula rotativa BlendSmart. Alege capatul de pensul potrivit si incepe distractia!

PENSULA PENTRU FOND DE TEN

Brush Head

PENSULA PENTRU PUDRA

Brush Head

PENSULA PENTRU BLUSH

Brush Head

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

CUM SE UTILIZEAZA

1. Se ataseaza peria potrivita pentru fond de ten, pudra sau blush

2. Pentru machiaj lichid, aplica un punct pentru fiecare parte a fetei tale.

Pentru machiaj pudra, introdu varful periei direct in pudra.

3. Gliseaza usor peria pe suprafata fetei, de la stanga la dreapta si de jos in sus, pana cand machiajul este aplicat complet.

Mai putin machiaj. Mai putin timp.

Atat de smart!