Optiuni de plata

Iti punem la dispozitie cateva optiuni de plata foarte simple. Tu alegi cum vrei sa platesti, in momentul in care finalizezi comanda.


Plata prin card bancar

Platesti online folosind cardul tau bancar Visa, Visa Electron, Maestro sau Mastercard. Dupa finalizarea comenzii, esti redirectionat in pagina platformei PayU pentru a completa informatiile de pe card.


Plata cash la livrare

Platesti in numerar curierului atunci cand iti livreaza produsele. Acesta iti elibereaza o dovada a incasarii sumei care tine loc de chitanta fiscala.


Plata prin transfer bancar

Se genereaza un aviz de plata imediat dupa finalizarea comenzii online.

 

Plata prin PayPal

Un serviciu nou introdus pentru clienti nostri. Acesta permite tranzactii securizate pentru cumparaturile online. Paypal este un lider mondial in tranzactiile online datorita modului in care va protejeaza informatiile de pe cartea de credit, oferind posibilitatea unei tranzactii rapide si sigure.


Plata in rate

 

Plata in rate prin card de credit BRD

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 fara dobanda tranzactiile mai mari de 200 de lei. Informatii suplimentare despre cardurile de credit BRD poti obtine aici.

Plata in rate prin Star Card - Banca Transilvania

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 3/6/9/12/15/18 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Banca Transilvania. Pentru tranzactiile prin Star Card clientului nu i se percepe comision. Mai multe detalii gasesti aici.

Plata in rate prin Card Avantaj

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Pentru tranzactiile prin CardAvantaj clientului nu i se percepe comision. Aplica pentru Card Avantaj aici.

Plata in rate prin Alpha Bank

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 rate cu 0% dobanda prin cardurile emise de Alpha Bank. Pentru tranzactiile prin Alpha Bank clientului nu i se percepe comision. Aplica aici.

Plata in rate prin Bonus Card

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Poţi plăti în 2/3/4/5/6 rate fără dobândă cu Bonus Card! Aplica aici.

Plata in rate prin ING Credit Card

Ai posibilitatea sa achizitionezi produse in 6 rate cu 0% dobanda prin ING Credit Card.  Selecteaza ca metoda de plata - Plata online cu card bancar- iar dupa finalizarea comenzii vei fi contactat de catre banca. Aplica pentru ING Credit Card aici.