Vita Duo Crema de fata pentru zi si pentru noapte 50 gr/50 gr

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere NEOGEN Vita Duo Crema de fata pentru zi si pentru noapte 50 gr/50 gr

Descoperiti crema de zi si de noapte Neogen Joan Vita Duo cu o crema de zi care ofera pielii un impuls de dimineata si o crema de noapte care calmeaza pielea cu ulei de lavanda si vitamina E.

Neogen a facut echipa cu influentatorul de frumusete Joan Kim pentru a crea doua formule diferite, dar complementare, gazduite convenabil intr-un singur borcan.

Crema nutritiva Joan Day Vita ofera pielii un impuls de dimineata cu ingrediente precum ceaiul verde energizant si vitamina C. Stralucitoare. Formula cu absorbtie rapida serveste si ca o panza neteda pentru machiaj.

Crema Joan Night Vita prezinta o formula de gel suculent care repara, calmeaza si intareste pielea in timp ce dormi datorita ingredientelor precum uleiul de lavanda si vitamina E.

Folosirea acestei perechi perfecte asigura, de asemenea, hidratarea non-stop. Ambele formule nu contin parabeni, parfum artificial, ingrediente animale si ulei mineral.

Mod de utilizare:
Joan Day Vita Cream: Aplicati uniform pe fata dimineata ca ultim pas in rutina inainte de protectie solara si machiaj.

Joan Night Vita Cream: Aplicati uniform pe fata noaptea ca ultim pas al rutinei. Tapotati usor pielea pentru o absorbtie mai buna.

Specificatii
Cod EAN: 8809381449291
Cod memoX: F52340
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Andreea Georgiana
6 April 2021
recomand

cea mai buna masca pe care am folosit-o vreodata! o recomand cu toata increderea, efectele sunt vizibile inca de la prima utilizare, tenul meu arata mai bine ca niciodata!