Power 10 Formula Ser de fata VB effector Sebum Control pentru ten gras si acneic New 30 ml

In stoc
79.90 lei
47.90lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile
Pentru acest produs primesti 2.39 puncte = 2.39 lei (cashback)
Adauga in cos
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere IT'S SKIN Power 10 Formula Ser de fata VB effector Sebum Control pentru ten gras si acneic New 30 ml

It's Skin prezinta serurile Advanced Power 10 Formula, versiunea noua si imbunatatita a serurilor deja consacrate, concepute pentru a aborda fiecare problema de ingrijire a pielii cu un amestec de ingrediente hranitoare si foarte eficiente.

Serul facial hidratant Power 10 Formula VB Effector Cera Guard  hraneste si protejeaza celulele pielii. Formula acestuia contine 72% V-Ceraguard cu continut ridicat de apa si extract de mazare bogat in proteine si minerale. O astfel de companie protejeaza pielea de pierderea umiditatii, hraneste intens si o incarca cu vitamine. 17 tipuri de aminoacizi cresc elasticitatea, iar Pantenolul accelereaza regenerarea.

Ingredientele active sunt trecute printr-un proces de extractie de 100 de ore "Tehnologia POWER EFFECT 100", conceput pentru a minimiza distrugerea acestora prin caldura (72 de ore de extractie cu ultrasunete si 28 de ore de depozitare la temperatura scazuta) si pentru pastrarea tuturor proprietatilor acestora. De asemenea, acum ingredientele raman proaspete pentru si mai mult timp datorita noului flacon maro care blocheaza cat mai multa lumina solara!

Mod de utilizare:

Aplicati cu pipeta 2-3 picaturi de ser si intindeti uniform pe zona fetei si a gatului, tapotand usor cu degetele pana la absorbtie.

 

Specificatii
Cod EAN: 8809663574895
Cod memoX: 63713
Variante ale produsului
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota