Cicapair Ser de fata 50 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere DR.JART+ Cicapair Ser de fata 50 ml

Serul Dr.Jart Cicapair este conceput special pentru persoanele ce se confrunta cu un ten sensibil si problemele aferente ale acestuia.

Acesta calmeaza iritatiile si inflamatiile pielii, reduce roseata si reda vitalitate tenului sensibil. Imbogatita cu extract de centella asiatica, pielea ta va fi regenerata intr-o perioada scurta de timp, problemele aferente tenului sensibil disparand rand pe rand.

Centella Asiatica este o planta asiatica renumita, iar legenda spune ca, tigrii asiatici se tavaleau prin Centella Asiatica pentru a-si trata ranile pe care si le faceau in lupte. De aici vine si denumirea populara a acestei plante, iarba tigrului, fiind utilizata de secole pentru tratarea inflamatiilor, rosetii si imperfectiunilor.

Ai grija de tenul sensibil cu serul de fata Cicapair de la Dr. Jart+!

Mod de utilizare: Serul se aplica dimineata si seara, zona aplicarii masandu-se usor, in mod circular, pana la momentul absorbtiei complete a produsului.
Specificatii
Cod EAN: 8809642711938
Cod memoX: F37655
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Gabriela Magda
9 February 2021
super

am o piele foarte complicata si mai rau, iarna cu rozacee, eczeme si acnee. aceasta crema ma ajuta enorm la reducerea petelor rosii si umflaturilor.