Relief Sun: Rice+Probiotics Crema de fata cu protectie solara SPF 50+ PA++++ 10 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere BEAUTY OF JOSEON Relief Sun: Rice+Probiotics Crema de fata cu protectie solara SPF 50+ PA++++ 10 ml

Varianta mini size, perfecta pentru calatorii!

Relief Sun este o crema de protectie solara organica, usoara si cremoasa, care se simte confortabil pe piele. Extractele fermentate din orez si cereale din formula sa sunt bogate in vitaminele B, C, E, aminoacizi si minerale care ajuta la hidratarea pielii uscate si la calmarea pielii.

Textura

Chiar daca se aplica o cantitate mare, de mai multe ori, nu este lipicioasa si ofera un finisaj umed ca cel al unei creme hidratante usoare. Dupa absorbtie, ofera o stralucire naturala, fara urme albe, fiind potrivita pentru utilizare inainte de machiaj.

Ingrediente cheie

Extract de orez 30% + extracte fermentate din cereale
Orezul a jucat un rol foarte important ca aliment de baza si ingredient de ingrijire a pielii in istoria Coreei. In timpul dinastiei Joseon, apa din tarate de orez era folosita la fel ca tonerul de astazi si era numita Beauty Water, folosita pentru o piele frumoasa. Taratele de orez sunt bogate in aminoacizi si minerale, ajutand la hidratarea pielii uscate.

Protectie dovedita

Testele SPF si PA au fost finalizate in laboratoare atat din Coreea, cat si din Spania, iar rezultatele sunt urmatoarele:

[SPF]
Laborator coreean: 52,5±5,8
Laboratorul din Spania: 63,1±0,6

[PA]
Laborator coreean: UVA PF 16,1±2,4 P++++
Laborator Spania: UVA PF 19 P++++

Mod de utilizare:

La ultima etapa a rutinei de ingrijire a pielii, distribuiti uniform o cantitate generoasa pe zonele vulnerabile expunerii la soare. Reaplicati frecvent pe tot parcursul zilei.

Specificatii
Cod EAN: 8809875902578
Cod memoX: F73863
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Loredana Tulache
14 September 2023
Cea mai buna

Cea mai buna cremă de pana acum,o voi recumpara! Nu lasa pelicula grasa,nu ustura ochii,nu ies coșuri sau puncte negre.Pe perioada verii,nu mi-au ieșit pete pigmentare! O ador!