Pulsoximetru masoara pulsul si saturatia de oxigen

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere STAR Pulsoximetru masoara pulsul si saturatia de oxigen

STAR iti pune la dispozitie un gadget, care este folosit fie in spitale, unitati de urgenta sau clinici si care, totodata poate fi folosit si in siguranta casei tale.

Oxiometrul este un dispozitiv care are rolul de a masura ritmul cardiac si saturatia oxigenului din sange, jucand un rol important si in afisarea indicatorilor de coronavirus.

 De ce? Simplu! Deoarece, concentratia de oxigen in sange este unul dintre indicii importanti ai noilor pneumonii coronariene, in cazul de fata virusul COVID-19. Oxiometrul monitorizeaza continutul de oxigen din sangele pacientului si aminteste personalului medical cand continutul de oxigen scade sub standardul de siguranta, astfel incat acestia sa raspunda rapid, prevenind si eliminand eventualele complicatii.

Asadar, daca doresti sa iti cunosti mai bine organismul, dar si sa devii mult mai preventiv si precaut in aceste timpuri de pandemie a virusului COVID-19, oxiometrul STAR, reprezinta un ajutor de incredere.

Oxiometrul functioneaza pe baza sistemului fotoelectric, iar acuratatea rezultatului este una extrem de ridicata. Rezultatul se va afisa in doar cateva secunde pe afisajul OLED a dispozitivului. Utilizarea acestuia este una extrem de simpla, tot ce trebuie sa faci este apesi clema dispozitivului, sa introduci degetul si sa apesi butonul de pornire a device-ului.

Pe intreaga durata a utilizarii oxiometrului, intregul corp trebuie sa ramana nemiscat. De asemenea, utilizarea dispozitivului nu este recomandata in timpul efectuarii efortului fizic, fie el intens sau redus.

 Datorita dimensiunilor sale reduse, oxiometrul are un grad de portabilitate extrem de ridicat. Asadar, poate fi luat cu tine oriunde pentru a-ti verifica si monitoriza intotdeauna sanatatea ta si a celor din jurul tau, indiferent unde te-ai afla.

Este important de mentionat faptul ca aparatul se opreste automat dupa 8 secunde daca acesta nu a fost utilizat, fapt ce duce la un consum de energie extrem de redus a acestuia.

Oxiometrul STAR vine in pachet cu 2 baterii AAA, care au o durata de viata de 17 ore.

 Fii precaut si ai grija de sanatatea ta si a celor din jur cu ajutorul oxiometrului STAR!

Cod EAN: 6933257916081
Cod memoX: 210815
Review-uri (2 review-uri)

Ratingul general al produsului

5 (2 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Claudia Rotariu
31 August 2021
recomand

functioneaza perfect. raport calitate/pret, excelent!


Olimpia Sanda
17 March 2021
foarte multumit

un produs corect la un pret mai mult decat corect. am luat 3 buc, la maicamea, bunicamea si la noi. am platit pe toate in jur de 160 lei cu transport gratuit.