Periuta De Dinti Electrica HX6877/23 Toothbrush Sonicare Protective Clean, 62.000 rpm, 3 Moduri Curatare, Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere PHILIPS Periuta De Dinti Electrica HX6877/23 Toothbrush Sonicare Protective Clean, 62.000 rpm, 3 Moduri Curatare, Alb

Experimentati o curatare usoara cu ajutorul senzorului de presiune in timp ce va albiti dintii in doar o saptamana cu periuta electrica Philips Sonicare Protective Clean ce integreaza capul de perie W2 Optimal White pentru a indeparta eficient petele de suprafata si a dezvalui un zambet mai alb.

Aceasta periuta de dinti va permite sa va personalizati periajul alegand din trei moduri de periaj si trei intensitati. Modul Clean este cel standard pentru o curatare superioara, White este ideal pentru indepartarea petelor de suprafata iar modul Gum Care adauga un minut suplimentar de periere cu putere redusa, astfel incat sa va puteti masa usor gingiile.

Tehnologia sonica integrata in periuta o face potrivita pentru a fi utilizata chiar si cu aparate dentare, umpluturi, coroane si ajuta la prevenirea cariilor si imbunatatirea sanatatii gingiilor.

Deoarece este posibil sa nu observati daca periati prea tare, periuta de dinti o va face in locul dvs. si va emite o pulsatie ca un memento pentru a va transmite sa usurati presiunea.

O tehnologie cu microcip detecteaza si sincronizeaza capul periei inteligente cu manerul inteligent. Manerul inteligent si perechea de cap de perie inteligenta este o combinatie puternica care permite asocierea modului inteligent si memento-uri de inlocuire inteligenta.

Husa sa premium de calatorie va permite sa va pastrati periuta de dinti in mod igienic, in timp ce baza de incarcare compacta o mentine incarcata atunci cand sunteti in deplasare.
Cod memoX: 53004
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Vasilica Maria
8 April 2021
recomand

sunt foarte multumita, nu se compara cu o periuta normala. recomand cu încredere.