Sterilizator UVC S1 Pentru Periuta Electrica, Rata De Sterilizare 99.99%, Indicator Luminos Inteligent, 1000 mAh, Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere OCLEAN Sterilizator UVC S1 Pentru Periuta Electrica, Rata De Sterilizare 99.99%, Indicator Luminos Inteligent, 1000 mAh, Alb

Depozitarea periutei de dinti pe raftul din baie poate facilita cu usurinta reproducerea bacteriilor.

Sterilizatorul UVC Oclean S1 poate steriliza rapid si eficient periutele de dinti, eliminand pana la 99,9% din bacterii, asigurandu-va ca instrumentele de curatare a dintilor mentin intotdeauna o igiena standard, prevenind astfel in mod eficient afectiunile gingiilor, cariile dentare si bolile infectioase. Este un accesoriu convenabil, inteligent si, cel mai important, de incredere.

Igienizare rapida si eficienta:
Sterilizarea se face in conditii de siguranta UVC-LED, cu o rata de sterilizare de pana la 99,99% astfel obtineti o periuta de dinti curata si sanatate dvs. nu va fi afectata.

Design inspirat si depozitare facila:
Designul este inspirat de o lampa retro cu o forma curbata si snur pentru activare, reusind usor sa fie integrata in mediile de viata moderne. Un strat de plastic ABS transparent ajuta de asemenea, la o plasare mai usoara si mai convenabila a periutelor de dinti. Perfect pentru intreaga familie, poate gazdui pana la 5 periute de dinti, din care 3 pozitii sunt utilizate pentru dezinfectare si 2 pozitii sunt utilizate pentru depozitare.

Indicator luminos inteligent:
Lumina alba: dispozitivul este in curs de incarcare; lumina verde: dispozitivul este complet incarcat; lumina rosie: baterie descarcata. Totodata, un indicator luminos albastru prietenos va aminteste sa evitati radiatiile ultraviolete.

Compatibil cu mai multe dispozitive si cu o durata lunga de viata a bateriei:
Aparatul este compatibil pentru depozitarea si sterilizarea atat a periutelor de dinti obisnuite cat si a periutelor de dinti electronice iar bateria sa Li-ion de 1000 mAh, are o durata de  incarcare de 2,5 ore si o autonomie de utilizare de pana la 20 de zile.

Operare simpla si instalare usoara:
Sterilizatorul UVC Oclean S1  este usor de instalat pe perete si sticla cu autocolantul de perete. Slotul suportului detasabil il face de asemenea usor de indepartat pentru curatare.
Durata de lucru A: 5 minute (apasand manual comutatorul snur).
Durata de lucru B: 2 minute la fiecare 6 ore (auto-sterilizare).

Cod EAN: 6970810551570
Cod memoX: 48591
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Ani Noemi
14 May 2021
recomand

il folosesc de ceva timp si pot spune ca este un produs minunat. isi face treaba foarte bine.