-24%

Periuta Electrica Air2 Intelligent Silent Verde

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere OCLEAN Periuta Electrica Air2 Intelligent Silent Verde

Periuta de dinti Oclean Air Intelligent 2 este o periuta de dinti inteligenta, cu un motor extrem de silentios, dar puternic, care iti va oferi periajul necesar pentru dinti sanatosi cu un aspect impecabil.

Periuta are integrata tehnologia de reducere a zgomotului, mototrul anuland zgomotul, acesta fiind condus de tehnologia de semnal cu ultrasunete de peste 20.0000 Hz. Nivelul zgomotului emis de aceasta periuta este de sub 45 de decibeli, fiind o valoare considerabil mai mica, fata de alte periute de dinti.

Aceasta periuta inteligenta este extrem de usor de utilizat, fiind nevoie doar de apasarea butonului unic pentru pornire/oprire, chiar si pentru alegerea modului de periere. Dispozitivul iti pune la dispozitie doua moduri de curatare, unul delicat, acesta fiind cel presetat si cel de curatare. Capatul dispozitivului este unul antibacterian, fiind aprobat FDA.

Periuta este certificata IPX7 si are o durata de viata de pana la 40 de zile cu doar o singura incarcare. Incarcarea se realizeaza magnetic la dock-ul de incarcare, iar durata acesteie este de doar 2.5 ore.
Cod EAN: 6970810551587
Cod memoX: 48543
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Sorin Florentin
14 May 2021
recomand

un produs excelent. se simte diferenta.