-15%

Ondulator ASP-AC001 Automatic Curling Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere ASPIRATION Ondulator ASP-AC001 Automatic Curling Alb

Ondulatorul ASP-AC001 Automatic Curling, dezvoltat de Aspiration este un accesoriu must-have pentru iubitoarele de bucle! Acest dispozitiv ofera buclele dorite parului tau in mod automat, in doar cateva secunde! 

Poti alege intre bucle lejere sau un look mai sofisticat si elegant, doar prin simpla durata a ondularii. Pentru obtinerea unor bucle lejere este nevoie de doar 8 secunde, in timp ce pentru o bucle elegante este nevoie de 10 secunde, iar pentru un look mult mai glamourous este nevoie de 13 secunde. Device-ul iti ofera posibilitatea de a comuta intre modalitatea de infasurare a parului, pentru obtinerea buclelor, astfel ca, poti opta fie pentru infasurarea interioara a parului, fie pentru infasurarea exterioara a acestuia.

Temperatura de funcionare a dispozitivului este cuprinsa intre 150-230 de grade, iar datorita acoperirii cu titan, parul tau va ramane la fel de delicat si sanatos, cu fiecare utilizare! Dispozitivul este compatibil cu tensiuni electrice din intreaga lume, se bucura de un design minimalist si ergonomic, asadar, poate fi pus in bagaj si luat cu tine in orice colt al lumii te-ai deplasa!

Obtine un par coafat ca si la salon, in orice colt al lumii, cu ajutorul ondulatorului  ASP-AC001 Automatic Curling, semnat Aspiration!

Mod de utilizare: Foloseste degetul mare si degetul aratator pentru a apasa butoanele deschidere/inchidere de pe ambele parti, pentru a putea deschide locul destinat pozitionarii parului pentru ondulare. Partea sectionata a parului, care urmeaza a fi ondulata, se pozitioneaza in locul destinat ondularii parului. Elibereaza degetele de pe butonul de deschidere / inchidere, iar dispozitivul se inchide, parul fiind automat infasurat in exterior/interior pentru obtinerea buclelor. Dupa expirarea timpului pentru efectuare procesului de ondulare, gadget-ul va semnala acest proces printr-o notificare sonora, urmand ca sa fie necesara din nou apasarea butoanelor de deschidere/inchidere.
Cod EAN: 4959023319858
Cod memoX: 46795
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Nicoleta Alexandra
12 February 2021
foarte multumit

e minunat, tunsoare bob lung, par subtire si vopsit, am folosit setarea de 180 grade fara nici un fel de spuma sau fixativ si au tinut buclele toata ziua. sunt foarte incantata de simplitatea si rapiditatea cu care obtii fix ce vrei. (parul coafat la 10 dimineata si poza facuta la 10 seara).