Curve Thin Wand Ondulator pentru par 14 mm

In stoc
1032.90 lei
924.90lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile
Pentru acest produs primesti 46.25 puncte = 46.25 lei (cashback)
Cu programul partener SOLE poti economisi 46.25 lei
Adauga in cos
Cumpara in rate
Cumpara in rate de la 77 lei/luna.
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere GHD Curve Thin Wand Ondulator pentru par 14 mm

Ondulatorul subtire Ghd Curve® vine cu un butoi ceramic de 14 mm conceput pentru a crea bucle stranse si definite fara a compromite sanatatea parului tau. Perfect pentru crearea de onduleuri, pentru imbunatatirea texturilor natural ondulate sau pentru un finisaj frumos definit.

Echipat cu tehnologia de incalzire PTC ultracompacta, temperatura optima de coafare de 185°C este furnizata in mod constant pe intreaga suprafata, pentru bucle de durata, fara caldura extrema. Indiferent de tipul sau textura parului tau, creeaza bucle de inalta definitie, cu aspect sanatos, cu mai putine daune datorita acoperirei ceramice avansate care ofera parului un finisaj neted si foarte stralucitor si imbunatateste controlul si aderenta stilizarii.

Usor de folosit si ergonomic, ondulatorul este prevazut cu un cablu de lungime profesionala cu rotire la 360° pentru o coafare flexibila, si cu un mod de repaus automat, care il opreste dupa 60 de minute de neutilizare. Suportul de siguranta incorporat protejeaza suprafetele atunci cand este asezat in timpul coafarii in timp ce varful rece de protectie si manusa de styling inclusa iti permit sa te coafezi in siguranta.

Tip: Pentru un finisaj superior si o fixare a buclelor de pana la 48 de ore, foloseste-l in combinatie cu sprayul ghd curly ever after - curl hold.

Cod EAN: 5060760613754
Cod memoX: 73416
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota