-26%

Airwrap Complete Long Ondulator Cu 6 Accesorii HS05 Fuchsia and Bright Nickel Roz

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere Dyson Airwrap Complete Long Ondulator Cu 6 Accesorii HS05 Fuchsia and Bright Nickel Roz

Coafeaza-ti parul cu Dyson Airwrap si ramai uimita de rezultate. Acest aparat de coafat multifunctional foloseste aerul pentru a ajuta la crearea unor stiluri diferite pentru toate tipurile de par. Aceasta inseamna ca nu se foloseste caldura extrema care poate deteriora parul, astfel incat ramai cu o coafura frumos stilizata si cu aspect neted.

In centrul povestii Airwrap se afla o idee radicala: combinarea unui motor rapid, de inalta presiune, pentru a alimenta un fenomen cunoscut sub numele de efectul Coanda, permitand utilizatorilor sa formeze bucle, sa onduleze, sa netezeasca si sa usuce parul fara a fi nevoie de caldura extrema.

Bazandu-se pe dedicarea Dyson pentru stiinta parului, noul multi-styler aduce accesorii noi si reproiectate, alimentate de fluxul de aer Coanda imbunatatit. Astfel, pentru parul care are lungimea pana la piept sau mai lung, DYSON Airwrap Complete Long include ondulatoare Airwrap de 30 mm si 40 mm cu 50% mai lungi decat ondulatoarele standard. Acestea infasoara mai mult par pe bara de ondulare, pentru o coafare mai usoara a parului lung.
 

Cod EAN: 5025155067505
Cod memoX: 67592
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Camelia Radulescu
23 March 2023

Foarte multumita de Dyson Airwrap, isi merita toti banutii!