Airwrap Complete Long Ondulator Cu 6 Accesorii Copper HS05 Bright Nickel / Rich Copper

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere Dyson Airwrap Complete Long Ondulator Cu 6 Accesorii Copper HS05 Bright Nickel / Rich Copper

Coafeaza-ti parul cu Dyson Airwrap si ramai uimita de rezultate. Bazandu-se pe dedicarea Dyson pentru stiinta parului, noul multi-styler aduce accesorii noi si reproiectate, alimentate de un flux de aer Coanda imbunatatit.  

In centrul povestii Airwrap se afla o idee radicala: combinarea unui motor rapid, de inalta presiune, pentru a alimenta un fenomen cunoscut sub numele de efectul Coanda, permitandu-ti sa formezi bucle, sa ondulezi, sa netezesti firele rebele si sa iti usuci parul fara a fi nevoie de caldura extrema,care poate deteriora parul, astfel incat ramai cu o coafura frumos stilizata si cu aspect neted.

Perfecta pentru parul care are lungimea pana la piept sau mai lung, versiunea DYSON Airwrap Complete Long include ondulatoare Airwrap de 30 mm si 40 mm cu 50% mai lungi decat ondulatoarele standard. Acestea infasoara mai mult par pe bara de ondulare, pentru o coafare mai usoara a parului ce depaseste lungimea umerilor. De asemenea, creeaza bucle voluminoase in sensul acelor de ceasornic si in sens invers acelor de ceasornic cu un singur cilindru.

Aparatul de coafat iti prezinta, de asemenea, un nou accesoriu multifunctional care usuca, netezeste si ascunde firele rebele. Doua jeturi de aer actioneaza simultan pe parul uscat si drept pentru a-l netezi si a oferi un aspect ingrijit, cu pana la 58% mai putin par electrizat si fire rebele.


 

Cod EAN: 5025155068250
Cod memoX: 67591
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota