Masca Derma Led

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere Lg Masca Derma Led

Masca Derma LED semnata LG este un accesoriu de ingrijire personala, care nu poate lipsi din rutina ta!

Acest gadget este aprobat FDA pentru eficienta si siguranta utilizarii sale. Masca Derma LED are rolul de a ajuta la fermitatea pielii si a oferi luminozitate tenului, datorita celor 160 de LED-uri si a lungimilor de unda complexe a ledurilor rosii si a ledurilor IR (infrarosu),  patrunzand adanc in stratul pielii subdermice.

Led-urile rosii au un spectru de lungime de unda de 600-700 nm, in timp ce lumina led cu infrarosu au un spectru de lungime de unda de 800-900 nm.

Pentru o eficienta vizibila si garantata este recomandata utilizarea mastii in fiecare zi, pret de 9 minute. Astfel ca, dupa 6 saptamani, cu o utilizare de 2 ori pe saptamana, densitatea interioara a pielii creste cu 33.1%, elasticitatea cu 38.7%, reduce pigmentarea tenului cu pana la 35.8% si marimea porilor cu pana la 52%.

Derma LED are un senzor care detecteaza automat folosirea mastii, astfel ca, daca masca este pozitionata gresit sau daca exista riscul de a se desprinde de pe fata, led-urile se vor opri automat. Pentru protectia ochilor, masca are un scut dezvoltat din silicon biologic si confortabil, pentru ca led-urile sa nu afecteze vizibilitatea sau functia acestora.

In plus, masca se bucura de asistent vocal, care te va anunta cat timp mai ai la dispozitie, fie 3 minute sau 6 minute. Astfel ca, vei stii intotdeauna durata de utilizare ramasa. Pentru a alege limba asistentului vocal, trebuie sa pornesti gadget-ul si sa mentii apasate simultan butoanele de oprit/pornit si cel de nivel. Pentru a opri asistentul vocal, trebuie sa mentii apasat butonu oprit/pornit in momentul inca device-ul este pornit.

Cu doar o singura incarcare, masca DERMA LED semnata LG iti va oferi pana la o saptamana intreaga de rasfat. Ai grija de tenul tau si rasfata-l cu noul gagdet pus la dispozitie pentru tine de LG!
Cod EAN: 8806098500604
Cod producator: BWL1
Cod memoX: 43307
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Gavrila Isabella
8 February 2021
super

este usor de utilizat si se vad imbunatatiri dupa fiecare utilizare, merita investitia deoarece este un dispozotiv pe care ar trebui sa il aiba orice femeie.