Periuta Electrica N1 Sonic Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere REALME Periuta Electrica N1 Sonic Alb

Periuta de dinti electrica Realme N1 dispune de un motor sonic de inalta frecventa care poate vibra de pana la 20.000 de ori/min, ceea ce curata perfect dintii. Acesta functioneaza silentios, cu mai putin de 55dB de zgomot, ceea ce imbunatateste semnificativ experienta de periaj.

Peri DuPont 99,99% antibacterieni
Periuta de dinti foloseste peri DuPont Sta-clean 99,99% Antibacterian de 0,15 mm, cu peri rotunjiti la 85% la capat, care previn in mod eficient ranirea gurii tale.

Durata de viata a bateriei de 130 de zile
Incarci o singura data pentru 130 de zile de utilizare, ceea ce inseamna doar 3 incarcari intr-un an intreg! In plus, portul Type-C itiofera o experienta de incarcare convenabila.

3 moduri de curatare
Dispunand de 3 moduri de curatare potrivite pentru diferite persoane si diferite situatii, vei putea gasi cel mai confortabil mod pentru tine, iar functia de memorie va retine alegerea ta de fiecare data cand utilizezi peria.

Rezistenta la apa IPX7
Dispune, de asemenea, de rezistenta la apa IPX7, astfel incat o poti spala sub apa curenta fara nicio teama.

Peri albastri de reamintire
Perii indicatori albastri se estompeaza in culoare pentru a te anunta cand este timpul sa inlocuiesti capul de perie.

Cap de perie de calitate
Capul periei este fabricat din material special de calitate alimentara, care este foarte sigur si igienic, si a trecut si testul FDA. Capul de perie poate reduce in mod eficient senzatia de corp strain in gura, facand periajul mai sigur si evitand ranirea orala.

Material prietenos cu pielea
Designul si materialul corpului periutei de dinti sunt confortabile pentru a fi tinute in mana si prietenoase cu pielea. De asemenea, nu aluneca usor.

 

Cod EAN: 6941399029941
Cod memoX: 61834
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota