Uscator De Par EH-NA45 Hair Dryer, Ionizare Dubla, 6 Trempte Intensitate Si Temperatura, Rosu

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere PANASONIC Uscator De Par EH-NA45 Hair Dryer, Ionizare Dubla, 6 Trempte Intensitate Si Temperatura, Rosu

Alege uscatorul de par EH-NA45 Hair Dryer de la Panasonic si parul tau va arata mai sanatos ca niciodata!

Ionii dubli lucreaza impreuna pentru a spori continutul de umiditate al parului. Razele ultraviolete puternice pot ajuta la indepartarea cuticulelor parului care provoaca deteriorarea firelor de par. Ionii de platina patrund pana la varfurile parului, prevenind deteriorarea razelor UV. Particulele de nanoe, bogate in umiditate, iti hidrateaza scalpul, impiedicandu-l sa devina uscat si stresat.

De asemenea, faciliteaza amestecul excesiv de ulei pe scalp cu apa din jur pentru a va mentine sanatatea scalpului. Duza cu uscare rapida pemite fluxuri de aer alternante, puternice si slabe, care separa firele de par pentru a usca parul eficient si rapid. Acest mecanism unic de suflare usuca parul de la radacini pentru a mentine parul si scalpul sanatos si frumos. Modul sanatos merge pana la 50 ° C, pentru o uscare rapida si pentru a preveni deteriorarea parului din cauza caldurii excesive.

Uscatorul dispune de 6 trepte de temperatura si intensitate din care poti selecta modul dorit, pentru a se potrivi tipului tau de par sau nevoilor tale stilistice!
Cod memoX: 52998
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Alexandra Narcisa
8 April 2021
recomand

l-am luat sa-l fac cadou. mama este foarte multumita de el! recomand!