-15%

Blond Absolu Spring Set

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere KERASTASE Blond Absolu Spring Set

Reimprospateaza-ti parul blond intre vizitele la salon cu tratamentele zilnice de la Kerastase.

Bain Lumiére de la Blond Absolu este un sampon infuzat cu acid hialuronic si este o formula usoara ideala pentru parul suvitat deschis la culoare sau decolorat. Formula sa delicata de curatare calmeaza si hidrateaza parul de la radacini pana la varfuri, oferindu-i o senzatie de usurinta si tonuri de blond deschis. De asmenea, detoxifica parul de poluare si indeparteaza agentii care scad stralucirea acestuia.

Imbogatita cu o combinatie puternica de acid hialuronic si floare Edelweiss, formula acestuia are o concentratie ridicata de antioxidanti pentru a preveni deteriorarea si a proteja fibra parului. Acidul hialuronic hidrateaza parul blond in profunzime, netezind fibrele pentru o senzatie uniforma pe tot parul. Parul este pregatit pentru ingrijire, luminos cu stralucire naturala si hranit pana la capete.

Mod de utilizare:
Aplicati pe maini si distribuiti uniform prin parul umed si scalp pana la spumare. Apoi masati si clatiti. Reaplicati si lasati sa stea timp de 3 minute. Recomandat pentru utilizare zilnica.

Masque Ultra Violet este o masca ideala pentru parul suvitat sau decolorat care are nevoie de neutralizare. Masca violet intens patrunde in fibra pentru a elimina tonurile galbene nedorite, in timp ce hidrateaza si repara parul in profunzime. Combinatia puternica de acid hialuronic si floare Edelweiss calmeaza parul si il protejeaza de oxidarea zilnica si de particulele de poluare.

Mod de utilizare:
Aceasta masca poate fi utilizata o data pe saptamana sau ori de cate ori trebuie sa neutralizati tonurile galbene si sa va pastrati parul blond rece si luminos.

Specificatii
Cod EAN: 3474636983964
Cod memoX: 58214
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota