IDREAM5 Aparat de masaj pentru cap, ochi si gat Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere BREO IDREAM5 Aparat de masaj pentru cap, ochi si gat Alb

Breo imbina masajul traditional chinezesc, acupunctura si reflexoterapia in dispozitive compacte pentru masaj, cu design atragator, pentru a oferi relaxare maxima si bucurie deplina, deoarece o minte si un corp total relaxare asigura o viata mai buna. Aparatele pentru masaj Breo imbunatatesc calitatea somnului, asigura mai putine dureri de cap si muschi detensionati.

iDream 5 este un aparat de masaj performant, care iti va transforma propria casa intr-un centru spa. Acesta ofera un masaj relaxant pentru cap, ochi si gat, care te va ajuta sa treci peste starea de oboseala acumulata pe parcursul zilei. Aparatul este controlat prin intermediul aplicatiei Breo, disponibila in App Store si Google Play. Astfel, vei putea realiza toate setarile dorite intr-un mod simplu si rapid. Exista trei moduri de masaj, care imbina in feluri diferite masajul bazat pe presiunea aerului, vibratii si compresii calde. Fiecare element in parte poate fi ajustat ca intensitate, in functie de preferinte.

Relaxarea este intensificata de muzica discreta pre-programata, dar ai posibilitatea de a reda si muzica preferata de tine. Aparatul iDream 5 poate fi ajustat astfel incat sa se potriveasca perfect pentru diferite marimi, iar partea care acopera ochii poate fi indepartata. Realizat din materiale premium, aparatul de masaj Breo iti ofera experienta unui masaj autentic, in confortul propriei case.

Cod EAN: 6939505852279
Cod memoX: 162382
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota