LIVE MAKEUP SESSIONS AND TALKS
A inceput numaratoarea inversa pentru cel mai asteptat eveniment al toamnei! In 8 Noiembrie ne vedem la Cluj pentru un masterclass cu Flavia Silaghi makeup artist si invitata ei speciala, Nicoleta Nuca. Vor fi 4 ore in care invatam impreuna secretele unui machiaj perfect, ne imprietenim si ne cunoastem mai bine. Atmosfera prietenoasa, beauty tips&trick, produse la preturi promotionale si goodie bags de neratat.

Participa si tu la cel mai cool event de beauty!
BILETE SESIUNE DIMINEATA
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET STANDARD ORA 10
Vezi detalii
400 LEI
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET VIP ORA 10
Vezi detalii
650 LEI
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET VIP PLATINUM ORA 10
Vezi detalii
1000 LEI
BILETE SESIUNE DUPA-AMIAZA
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET STANDARD ORA 16
Vezi detalii
400 LEI
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET VIP ORA 16
Vezi detalii
650 LEI
BEAUTY DAY MASTERCLASS BILET VIP PLATINUM ORA 16
Vezi detalii
1000 LEI
INTREBARI FRECVENTE
 1. De ce as vrea sa particip?

  Beauty Day Masterclass nu este doar un alt masterclass. Este evenimentul toamnei in materie de beauty! Daca vrei sa descoperi secretele artei machiajului direct de la cea mai buna in domeniu, trebuie sa vii sa o vezi pe Flavia Silaghi realizand doua machiaje superbe in tehnicile care au consacrat-o. In plus, vei avea sansa sa o cunosti pe Nicoleta Nuca, nu doar din perspectiva artistului, ci si ca femeie. Vor fi discutii intre fete despre makeup, dar si secrete de beauty dezvaluite. Vor fi prajiturele delicioase, cafea de specialiatate, sesiuni de poze, shopping la preturi promotionale, goodie bags de neratat si multe alte surprize.
  Este un eveniment de anvergura dedicat pasionatelor de beauty in care ne vom cunoaste personal, vom invata impreuna mai multe despre arta makeup-ului, ne vom imprieteni si vom petrece impreuna timp de calitate

 2. Vor fi doua sesiuni?

  Da. Makeup Day este un eveniment dedicat tuturor pasionatelor de makeup & beauty, care ne dorim sa fie usor de integrat in programul fiecareia. De aceea, vor exista doua sesiuni identice, una dimineata si una dupa-amiaza, astfel incat sa poata participa oricine doreste. Daca lucrezi in prima parte a zilei, iti va fi usor sa participi la sesiunea care incepe de la ora 16. Daca, in schimb, ai un program flexibil, iti garantam un start excelent pentru ziua de vineri cu sesiunea de la ora 10.

 3. Care este programul evenimentului? Cum se va desfasura?

  Makeup Day este un masterclass sustinut de Flavia Silaghi, in timpul caruia va realiza demonstratii doua tipuri de machiaje, va dezvalui produsele ei preferate si va oferi sfaturi privind tehnicile ei de machiaj.

 4. Vor fi pauze?

  Da, dupa fiecare demonstratie de machiaj va fi o scurta pauza de socializare in care ne vom delecta si cu prajiturele delicioase. De asemenea, fiecare participanta va fi rasfatata cu un voucher pentru cafea de specialitate.

 5. Bilete se pot achizitiona doar online? Se poate plati cu cardul?

  Biletele pentru masterclass se achizitioneaza exclusiv online, de pe aceasta pagina si se achita integral cu cardul. Odata realizata plata, vei primi un mail de confirmare si un numar unic de comanda cu care te asteptam in ziua evenimentului.
 6. Care este diferenta dintre bilete?

  Exista 3 tipuri de bilete: standard, VIP, VIP Platinum.

  Biletul standard costa 400 lei si include un goodie bag in valoare de 200 lei. Acest bilet iti garanteaza participarea la masterclass pe randurile din mijloc-spate, voucher pentru cafea de specialitate Brewtiful, posibilitatea de a achizitiona in cadrul evenimentului produsele favorite ale Flaviei, precum si o diploma de participare la Masterclass.

  Biletul VIP costa 650 lei si include un goodie bag in valoare de 500 lei. Acest bilet iti garanteaza participarea la masterclass pe unul din randurile din fata, diploma de participare, posibilitatea de a achizitiona in cadrul evenimentului produsele favorite ale Flaviei, un voucher pentru cafea de specialitate Brewtiful si participarea la o sesiune de poze & discutii cu Flavia si Nicoleta Nuca.

  Biletul VIP Platinum costa 1000 lei si include un goodie bag in valoare de 500 lei plus o invitatie la cina exclusivista organizata in 8 noiembrie de la ora 20:30, la care vor participa Flavia, Nicoleta Nuca, cele mai iubite influencere din Cluj si echipa de organizare. Acest bilet iti garanteaza si participarea la masterclass pe unul din randurile din fata, diploma de participare, posibilitatea de a achizitiona in cadrul evenimentului produsele favorite ale Flaviei, un voucher pentru cafea de specialitate Brewtiful si participarea la o sesiune de poze & discutii cu Flavia si Nicoleta Nuca.

 7. Care este valoarea goodie bagurilor?

  Valoarea goodiebagurilor este in functie de biletul ales. Astfel, biletele standard include un goodie bag de 200 lei, iar biletele VIP si VIP Platinum include un goodie bag de 500 lei.

 8. Vom putea achizitiona produsele folosite de Flavia in timpul demonstratiilor?

  Da, la finalul fiecarei sesiuni de masterclass, participantele vor avea posibilitatea de a testa si achizitiona direct de acolo produse de makeup si ingrijire, la preturi promotionale.

 9. Daca ma razgandesc si nu mai vreau sa particip, imi restituiti banii?

  Te rugam ca atunci cand te inscrii la masterclass sa fii sigura de dorinta si disponibilitatea de a participa. Odata achizitionat biletul, contravaloarea acestuia nu poate fi restituita.