Livrarea produselor

Produsele comandate  de la SOLESHOP se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid Fan Courier. 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore, pentru produsele aflate in stoc, si de 7-10 zile lucratoare, pentru produsele disponibile doar pe comanda, in functie de destinatia fiecarui colet.

Programul de livrare este de luni pana vineri, pana la orele 16:30.

Toate produsele sunt noi, sigilate si livrate in ambalajul original al producatorului.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune Fan Courier este de 19,90 Ron (TVA inclus). Pentru livrarile efectuate în afara celor 500 de localitati în care Fan Courier are sedii locale, se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Ron / km fata de cel mai apropiat punct Fan Courier.

Daca doriti sa consultati lista completa a localitatilor cuprinse în reteaua Fan Courier, click aici.

Puteti consulta operatorii Fan Courier si solicita detalii sau informatii suplimentare la numarul de telefon: 021 9336.

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Imediat dupa ce veti plasa o comanda pe site-ul SOLESHOP, în cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii dumneavoastra.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. În cazul în care constatati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, va rugam sa verificati coletul în fata curierului.

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala, asa cum vin ele de la producator.

Nu uitati ca, în cazul în care ati optat pentru plata ramburs, curierul elibereaza o dovada a încasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.