Analizează-ți pielea aici și primești rutina ta personalizată de îngrijire!
Analizează-ți pielea aici și primești rutina ta personalizată de îngrijire!

Lansarea Pop-Up Store SOLE 2024 - Descoperă. Cumpără. Strălucește.

SOLE lansează proiectul 2024: Pop-Up Store SOLE

România – 3 iulie 2024 – SOLE.ro , retailerul de top în produse cosmetice de înaltă calitate, anunță cu entuziasm lansarea proiectului de vară 2024: Pop-Up Store SOLE. Această inițiativă inovatoare promite o experiență de shopping unică și captivantă pentru toți iubitorii de frumusețe și îngrijire personală din România.

Despre Pop-Up Store SOLE

Începând cu 8 iulie 2024, Pop-Up Store SOLE va vizita principalele orașe din România, aducând direct la consumatori cele mai noi și populare produse cosmetice. Fiecare pop-up store va fi amenajat într-un stil modern și atrăgător, oferind vizitatorilor oportunitatea de a descoperi și testa produse de la branduri internaționale renumite precum Banila Co, Purito, Skin1004, Iunik, Giverny, EVY, Riemann P20, Skintegra, Atopalm, Derma:B, Curly Shyll, Geske și Aquapick.


Ce aduce nou Pop-Up Store SOLE?

 

- Selecție Exclusivă de Produse: Vizitatorii vor avea acces la o gamă largă de produse cosmetice, îngrijirea părului, produse solare, produse dermato-cosmetice și produse de machiaj, inclusiv uleiuri de masaj fără parfum, loțiuni hidratante și uleiuri de corp.

- Evenimente și Workshop-uri: În fiecare locație, Pop-Up Store SOLE va organiza evenimente speciale și workshop-uri de frumusețe, oferind sfaturi și demonstrații de la experți în îngrijirea pielii, dermatologi și influenceri.

- Reduceri și Promoții: Clienții vor beneficia de oferte speciale și reduceri exclusive disponibile doar în cadrul Pop-Up Store.

- Experiență Interactivă: Vizitatorii vor putea testa produsele în zone special amenajate și vor primi mostre gratuite pentru a încerca acasă.

- Serviciu de Reciclare: În fiecare locație, vizitatorii pot aduce recipientele goale de la brandurile cu care participăm și vor beneficia de o extra reducere. Aceste recipiente vor fi reciclate responsabil de partenerii noștri de la abc-urban.ro.

 

Branduri Prezente la Pop-Up Store SOLE

 

SOLE este retailerul oficial în România pentru toate brandurile prezente la Pop-Up Store, printre care:

- Purito: Ingredientele naturale și abordarea ecologică oferă soluții de îngrijire a pielii curate și eficiente.

- Skin1004: Produse din extract de Centella Asiatica, recunoscute pentru proprietățile calmante și regenerante.

- Banila Co: Produse de curățare inovatoare și formule blânde care îndepărtează eficient machiajul și impuritățile.

- Iunik: Produse minimaliste și eficiente, concentrate pe ingrediente naturale și active pentru toate tipurile de piele.

- Giverny: Brandul preferat de make-up. Cosmetice decorative de înaltă calitate, inclusiv fonduri de ten și rujuri de lungă durată.

- EVY: Produse de protecție solară avansată, cu tehnologie de protecție UV de lungă durată.

- Riemann P20: Produse de protecție solară de înaltă performanță, perfecte pentru utilizarea zilnică și activitățile sportive.

- Skintegra: Produse derma-cosmetice pentru tratarea problemelor specifice ale pielii, cum ar fi acneea și sensibilitatea.

- Atopalm: Tehnologia MLE (Multi Lamellar Emulsion) ajută la restabilirea barierei naturale a pielii.

- Derma:B: Produse de îngrijire corporală intens hidratante, ideale pentru pielea uscată și sensibilă.

- Curly Shyll: Brand preferat al vedetelor din Coreea de Sud și Japonia, specializat în îngrijirea părului, oferind soluții pentru hidratare și definiție.

- Geske: Tehnologie de înfrumusețare inovatoare, oferind dispozitive inteligente pentru îngrijirea pielii la domiciliu, cu peste 150 de premii internaționale câștigate.

- Aquapick: Lider mondial în soluții avansate pentru igiena orală, inclusiv irigatoare bucale de înaltă performanță, periuțe sonice și paste de dinți.

 

Evenimente și Surprize

În fiecare locație unde se va desfășura Pop-Up Store SOLE 2024, vom avea evenimente cu dermatologi, influenceri și diverse jocuri cu premii constând în produse celebre din oferta SOLE. De asemenea, vor fi campanii de reduceri și multe alte surprize pentru toți vizitatorii.

 

Declarații oficiale

„Suntem încântați să aducem Pop-Up Store SOLE în orașele din România. Acesta este un pas important pentru noi în a aduce produsele noastre mai aproape de clienți și în a oferi o experiență de shopping memorabilă,” a declarat Breban Ghita, manager POP-UP Store SOLE. „Ne dorim să creăm un spațiu unde fiecare vizitator să poată descoperi produsele noastre, să se bucure de evenimentele noastre și să plece cu o experiență pozitivă.”

 

Program și Locații

Pop-Up Store SOLE va debuta în Constanța la City Park Mall, mai exact la Piațeta liftului Panoramic de la nivel 1, între 8-21 iulie 2024. Următoarele orașe în care vom fi prezenți sunt București, Cluj, Timișoara și Iași. Vă rugăm să ne urmăriți pe pagina noastră oficială de Instagram pentru detalii despre date și locații.

 

Comunitatea SOLE

SOLE se mândrește cu una dintre cele mai mari comunități de beauty din România, cu peste 1600 de afiliați influenceri, peste 1.000.000 de comenzi expediate și parteneriate cu peste 150 de medici dermatologi din toată țara.

 

Despre SOLE.ro

SOLE.ro este magazinul tău online de încredere pentru produse de îngrijire personală și frumusețe! La SOLE, suntem dedicați să îți oferim o experiență de cumpărare de neuitat, cu o gamă variată de produse exclusive și servicii de top.

 

Contact:

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Breban Ghita 

Email: contact@sole.ro 

Website: www.sole.ro

 

SOLE - Descoperă. Cumpără. Strălucește. 

www.sole.ro