Detox: frumusetea care se simte si se vede

Cand vorbim despre detox, lumea se imparte in trei tabere. Cei care cred cu tarie in puterea acestui ritual, cei care considera ca este o inventie si cei care se afla undeva la mijloc.

Abordarea echilibrata este cea care ne atrage cel mai mult pentru ca presupune sa iti tii mintea deschisa spre argumente rationale. Consideram ca atunci cand este vorba despore probleme de sanatate serioase (de la sistem la aspectul pielii), medicii sunt singurii avizati sa dea sfaturi si totul ar trebui sa inceapa cu un set de analize recomandat de acestia. Pe de alta parte, consideram ca suntem asaltati de poluarea marilor orase in care locuim, ca nu reusim sa mancam intotdeauna sanatos si ca ne asaltam corpul cu chimicale inutile (ca sa nu mai vorbim de alte obiceiuri nocive, cum ar fi fumatul). Si atunci alegem sa privim detox-ul ca pe o pauza binevenita pe care sa i-o oferim corpului nostru. Rezultatele se vad imediat inclusiv la nivelul tenului si ne asumam ideea de a pune semnul egalitatii intre detox si un stil de viata sanatos.

Alimentatie echilibrata

Corpul nostru are elementele necesare sa se curete de cele mai multe substante nocive. Totul lucreaza in acest scop, deci am putea sa ne intrebam de ce mai este nevoie de detox. Ei bine, felul in care ne hranim poate sa puna si mai multa presiune pe corp (in cazul in care junk food-ul, prajelile si sucurile acidulate pline de zahar sunt pe meniul nostru obisnuit). Prin urmare, alimentatia echilibrata, cat mai curata, va pune mai putina presiune pe corp si ii va permite sa se echilibreze. Hidratarea corecta presupune sa bem o cantitate de apa care sa ne aduca in punctul in care sa ne simtim insetati. Fiecare persoana are nevoile sale individuale, dar un kind reminder nu strica. Atentie, de multe ori senzatia de foame ascunde de fapt senzatia de sete! O sticla cu apa la indemana ne va ajuta sa nu uitam sa ne hidratam corect. Alimentatia trebuie sa cuprinda cat mai multe fructe si legume de sezon si, in masura in care se poate, de provenienta locala. Cuptorul, aparatul de fiert la aburi si fierberea alimentelor sunt cele mai curate moduri de a ne prepara hrana, prajirea fiind ceva ce ar trebui sa rezervam doar pentru ocazii speciale (cand chiar ne e dor de un snitel, pentru ca da, noua ni se mai face dor si de asa ceva). Zaharul este un inamic al siluetei, al sanatatii si al tenului curat. Nu vom reusi niciodata sa il eliminam complet si nici nu este nevoie. Insa o idee realista este sa eliminam zaharul adaugat (pe cat posibil). Vom alege o portocala in detrimentul unei napolitane, iar desetul acela de vis il vom rezerva strict pentru momente festive. Acesta este detox-ul in care credem si reprezinta un stil de viata cu efecte bune pe termen lung.

Produse de beauty clean

In selectia SOLE vei descoperi produse de beauty exatrordinar formulate, care mizeaza pe ingrediente naturale pentru a ne oferi cele mai bune rezultate fara sa puna presiune asupra pielii noastre si fara sa o incarce cu chimicale daunatoare. Acest mod de abordare a frumusetii ne permite sa declinam avantajele fara sa avem presiunea ca trebuie sa ne asumam dezavantajele. Branduri de top specializate in cosmetica bio au formulat produse extraordinar de eficiente care se adreseaza tuturor tipurilor de ten. Grija cu care sunt preparate acestea si ingredientele naturale extrase in laboratoare echipate cu tehnologie de ultima ora le confera o putere de actiune extrem de eficienta care rezoneaza cu nevoile noastre.

Sugestii pentru tenul uscat:

 Sugestii pentru tenul acneic:

 

Sugestii pentru tenul sensibil:


Descopera pe SOLE selectia de cosmetice clean si bucura-te de un ritual de beauty perfect!