De ce Centella din Madagascar face minuni pentru pielea ta?

Cica, Brahmi, Asiatic Pennywort, Tiger Grass, Gotu Kola…. Centella Asiatica este cunoscuta sub multe nume, dar este imediat recunoscuta pentru prezenta sa abundenta si eficienta in ingrijirea pielii, in special in frumusetea coreeana. Dar ce este Centella Asiatica si de ce este atat de buna pentru pielea ta?

 

Puteri restauratoare si medicinale

Centella Asiatica este o planta nativa din zonele umede asiatice, care a fost folosita ca planta medicinala de generatii intregi, cunoscuta pentru eficacitatea sa in vindecarea ranilor mici. Nu este surprinzator ca Centella Asiatica in skincare are aceleasi proprietati restauratoare. Extractul din planta s-a dovedit eficient in gestionarea afectiunilor pielii, cum ar fi eczema si acneea. De asemenea, Centella Asiatica contine un compus activ numit Madecassoside, care creste nivelurile de antioxidanti la nivelul pielii deteriorate.

Reduce semnele de imbatranire ale pielii

Intr-un mod similar, aceste proprietati de reparare ajuta la anti-imbatranire. Madecassoside si antioxidantii pe care ii furnizeaza pot ajuta la daunele cauzate de expunerea la soare, care la randul ei imbatraneste pielea. In plus, promoveaza circulatia sangelui si crearea de colagen, care joaca un rol cheie in imbunatatirea elasticitatii pielii si reducerea ridurilor fine.

Mentine hidratarea

Centella Asiatica contine o serie de substante nutritive, inclusiv aminoacizi. Aminoacizii sunt un ingredient cheie pentru hidratarea si pentru mentinerea hidratarii pielii. Centella Asiatica poate, de asemenea, sa restaureze bariera de hidratare, asigurand rezultate de durata in mentinerea unei pielii sanatoase.


DE CE MADAGASCAR?

SKIN1004 obtine Centella Asiatica din Madagascar, loc ales in mod specific pentru clima sa, care ofera cel mai bun mediu pentru cultivarea plantei.

Doar culegatori profesionisti si instruiti din 17 regiuni certificate din Madagascar recolteaza planta Centella Asiatica, care este apoi imediat uscata si depozitata pentru a-si mentine prospetimea. In extragerea esentei din planta Centella Asiatica, sunt luate doar cele mai pure si benefice ingrediente pentru a asigura ca produsele ofera cele mai bune efecte posibile pielii. Centella din Madagascar contine de 7 ori mai multa asiaticosida, un derivat al centelei, care regleaza echilibrul apa-ulei, accelereaza sinteza fibrelor de colagen si elastina si imbunatateste elasticitatea pielii.

 

STIAI CA SERUL DE FATA MADAGASCAR CENTELLA ESTE REALIZAT 100% DIN CENTELLA?

Nu este nevoie de alte ingrediente! Aplica extractul de Centella Asiatica direct pe piele si experimenteaza toate beneficiile sale.