-50%

Green Wood Apa de toaleta Barbati 30 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere DSQUARED2 Green Wood Apa de toaleta Barbati 30 ml

Un parfum intens si viguros, cu spirit liber, Green Wood EDT este noul parfum pentru barbati de la Dsquared2 conceput in jurul caracteristicilor lemnului - puternic si robust, cu o structura complexa care il face unic si inimitabil. Acesta defineste omul contemporan Dsquared2, care este senzual si increzator in ei insisi si in personalitatea lor.

Caracteristici
Tineri si capturand zeitgeistul, protagonistii acestui parfum traiesc din pasiuni, vibratii bune si un impuls catre ceea ce este nou. Ei cauta o esenta sofisticata care sa exprime autenticitatea, profunzimea si pasiunea care ii definesc.

In notele de varf, energia lamaii si prospetimea aromata a santolinei sunt imbogatite prin atingeri vibrante de piper bourbon condimentat elegant. In inima, notele lemnoase sofisticate de lemn de cedru si vetiver sunt amestecate cu un acord rasinos original, evocand o natura generoasa si primordiala. Notele de baza ofera un pervaz puternic, cu note de cipriol viril si seducator, ambrox profund si senzual si un mosc invelitor care completeaza aceasta apa de toaleta aromatica-lemnoasa.

Cod EAN: 8011003852727
Cod memoX: 62103
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota