NOILE MASTI PENTRU FATA PURITO
{{ count_identificator }} / {{products_count}}

Noua masca pentru fata Hydrop Sweet Gel de la Purito este o masca tratament, conceputa pentru a hidrata, reechilibra si calma instantaneu pielea sensibila.

Renumita pentru textura sa bogata, asemanatoare unui sirop, aceasta masca contine o fuziune ultra-dulce de Betaine, glucoza si zaharoza - umectanti luminosi extrasi din zahar pentru a oferi un efect de voluptate pielii prin atragerea de umiditate. Contine si Gluconolactone ( un exfoliant PHA natural) ajuta la topirea delicata a celulelor moarte ale pielii pentru a-i imbunatati textura si a controla excesul de uleiuri, iar acidul hialuronic si uleiul Squalane pe baza de legume iti ofera un plus de hidratare care ajuta la minimizarea aspectului liniilor fine.

 

Masca pentru fata Bentolin Pore Clay Mask de la Purito este supraincarcata cu patru tipuri de argila (bentonita, caolin, cenusa vulcanica si carbune) fiind special conceputa pentru tipurile de ten gras.

Aceasta estompeaza stralucirea, indeparteaza pielea moarta si detoxifica, absorbind uleiurile si diminuand aspectul punctelor negre incapatanate.  

 

Vezi aici toate produsele Purito

Se incarca produsele

Nu sunt produse