HD08 Supersonic Uscator De Par Vinca Blue / Rose Gold Albastru

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere Dyson HD08 Supersonic Uscator De Par Vinca Blue / Rose Gold Albastru

Obtine echilibrul perfect dintre uscare si coafare cu tehnologiile avansate ale uscatorului de par DYSON HD08, care amplifica fluxul de aer mult mai eficient decat alte produse de ingrijire a parului. Dirijarea sa precisa a aerului permite aranjarea parului intr-un timp foarte scurt facandu-l ideal in special atunci cand te pregatesti sa mergi la un eveniment si iti doresti sa arati impecabil, dar si pentru simpla utilizare de zi cu zi, acasa.

Modelul HD08 de la DYSON ofera o noua tehnologie care este special conceputa pentru a-ti proteja parul si preveni arderea acestuia, dupa uscare parul tau fiind mai matasos, mai lucios si cu un efect static redus simtitor. Acesta vine cu o putere de 1600 w, protectie termica si multiple accesorii care faciliteaza aranjarea parului drept cat si pentru parul cret.

Poti lua uscatorul cu tine peste tot, acesta fiind usor de integrat in bagaj datorita dimensiunilor potrivite si greutatii foarte mici de numai 0.68kg. In plus, uscatorul este profesional si nu numai ca te poate ajuta sa iti aranjezi parul exact ca la salon, dar manevrabilitatea este crescuta, avand un cablu generos de 2.8 m.

Alege sa iti ingrijesti corect parul cu ajutorul uscatorului de par DYSON HD08 cu protectie termica si cu accesorii special gandite pentru cele mai reusite coafuri ca la salon. Te poti bucura nu doar de coafurile preferate ci si de un par sanatos.
Cod EAN: 5025155076156
Cod memoX: 70014
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota