Lampa UV Germicida Portabila Pentru Sterilizarea Si Dezinfectarea Aerului Cu Ultraviolete UV-C

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere XIAOMI Lampa UV Germicida Portabila Pentru Sterilizarea Si Dezinfectarea Aerului Cu Ultraviolete UV-C

Creaza-ti un mediu sanatos si steril chiar la tine acasa cu noua lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaoda!

Aceasta ofera o dubla dezinfectare si isi face treaba mai rapid si mai temeinic decat am putea sa o facem cu metodele traditionale. Emisia de raze UV-C reprezinta cea mai eficienta metoda de a distruge micro-organismele, care sunt anihilate in proportie de 99.9%. Razele ultraviolete de tip UV-C distrug capacitatea organismelor infectioase de tip virusuri, acarieni sau bacterii sa se reproduca, iar pe cele mai multe le distrug aproape instant la nivel de structura ADN. Inclusiv noul tip de Coronavirus este sensibil la razele ultraviolete si va fi anihilat instantaneu de pe orice suprafata!

In plus, aceasta lampa ofera pe langa dezinfectarea cu raze de tip UV-C si sterilizarea cu Ozon, care este un puternic oxidant. De asemenea, este important de mentionat faptul ca, lampa are o putere de 2.5W!

In timpul punerii in functiune, nu este permis sa stam in incaperea respectiva (nici animalele de companie).

Lampa beneficiaza de un design elegant si practic totodata, deoarece nu are colturi taioase, manevrarea ei devine automat mult mai usoara. Aceasta lampa dezinfecteaza incaperea in care o plasezi in doar 30 de minute, iar dupa ce timpul de dezinfectare a expirat aceasta se opreste singura automat!

Aceasta poate fi amplasata in bucatarie, baie, dulapuri, frigider, spatiul destinat depozitarii materialelor sanitare,dormitor, living room, sau chiar in geanta ta de serviciu, rucsac, sau ghiozdanul copilului tau! Aceasta lampa se incarca printr-un cablu USB si are o baterie de 700mAh, care iti promite o autonomie excelenta! Mai pe scurt, lampa se poate utiliza de 12 ori cu doar o singura incarcare, iar durata de viata a acesteia este de 8000 de ore.

Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaoda dispune de un design modern si ergonomic, acest lucru tranformand-o intr-un obiect foarte util, care nu trebuie sa lipseasca din casa ta, in aceste momente in care trebuie sa punem sanatatea noastra si a persoanelor dragi pe primul loc!

Vezi mai multe detalii aici

Specificatii:

Type: UV germicidal Disinfection lamp
Emitting color: Bluish violet
Voltage: 3.7V
Wattage: 2.5W
Battery: 700mAh / Micro USB Charging

Cod EAN: 6972055220327
Cod memoX: 210457
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota