V1 Periuta De Dinti Electrica Albastru

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere SOOCAS V1 Periuta De Dinti Electrica Albastru

SOOCAS are grija de dintii tai pentru a putea incanta pe toata lumea cu un zambet orbitor. Brandul iti prezinta acum SOOCAS V1, o periuta sonica moderna care se remarca prin impresionantele sale 60 de zile de functionare cu o singura incarcare, 2 capete de perie inlocuibile, 3 moduri de curatare si performante remarcabile!

Motorul modern al periei V1 ofera o frecventa de vibratii de pana la 42 000 de miscari pe minut. Acest lucru asigura faptul ca periuta iti va mentine efectiv dintii curati si va prevenii acumularea tartrului daunator. In acelasi timp, este sigura si pentru smalt.

Periuta de dinti este echipata cu un temporizator inteligent care iti va reaminti sa schimbi zona periata la fiecare 30 de secunde cu un impuls usor. Datorita acestui fapt, de fiecare data cand utilizezi V1, iti cureti dintii uniform si eficient. Cele 2 capete inlocuibile si interschimbabile iti permit sa personalizezi peria SOOCAS Sonic pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Capul de albire lustruieste dintii bine si ii curata profund, sustinand albirea. Capul delicat iti permite sa cureti dintii si este extrem de bland.

SOOCAS V1 iti ofera, de asemenea, alegerea a 3 moduri de curatare. Fiecare functioneaza intr-o situatie diferita si indeplineste nevoi diferite:

  • Modul usor - extrem de bland, ideal pentru persoanele care se lupta cu probleme dentare, sunt in curs de tratament ortodontic sau au primul contact cu o periuta sonica si vor sa se obisnuiasca treptat cu ea.
  • Modul standard - ideal pentru utilizarea zilnica, modul regulat de vibratii pentru o curatare aprofundata si eficienta.
  • Modul puls - frecventa crescuta a vibratiilor, un mod recomandat pentru curatarea murdariilor mai impovaratoare, ajuta si la combaterea decolorarii cauzate de fumatul sau de consumul de vin.


SOOCAS V1 vine echipat cu o baterie extrem de durabila, care permite o autonomie de pana la 2 luni de utilizare. O poti incarca cu un cablu USB-C universal, reincarcarea dureaza doar 3-4 ore!  Un LED mic de pe corpul periei se aprinde rosu cand bateria este descarcata si verde cand dispozitivul este incarcat.

Carcasa practica inclusa iti permite sa iei periuta de dinti cu tine oriunde doresti. Poti pastra in mod convenabil si in siguranta peria si ambele capete in ea.

Folosind periuta de dinti V1 de la Soocas, vei avea grija cu usurinta de starea dintilor tai!

Cod EAN: 6970237668066
Cod memoX: 59324
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

2 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Mioara Buliga
8 May 2022
nu merita

nu merita