Periuta De Dinti Electrica Sonicare Elite+ HX3226/41 Roz cu 2 Capete Albe

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere PHILIPS Periuta De Dinti Electrica Sonicare Elite+ HX3226/41 Roz cu 2 Capete Albe

Philips a dezvoltat periuta de dinti electrica Sonicare Elite, care se bucura de o tehnologie sonica avansata, care reuseste sa pulseze apa printre dinti, iar impreuna cu miscarile sale, fiecare reziduu este eliminat cu usurinta.

Nivelul de eficienta al acestei periute este testat si dovedit, aceasta reusind sa elimine de pana la 6 ori mai multa placa bacteriana, fata de o periuta manuala, datorita periilor densi, de inalta calitate. Sonicare Elite se bucura de doua timere, care te vor informa atunci cand ai petrecut timp suficient pe fiecare sectiune si atunci cand timpul optim de periaj a fost atins.

In plus, periuta de dinti electrica Sonicare Elite, iti ofera posibilitatea de a creste in mod gradual puterea de periaj, pe durata primelor 14 utilizari, scopul acestui program fiind acela de a te adapta la noua modalitate de periere si bineinteles pentru a o putea efectua intr-un mod corect. Periuta are 3 trepte de intensitate.

Periuta are un sistem de schimbare a capului de periere extrem de usor si rapid, bazat pe click-ul on and off, ceea ce inseamna ca inlocuirea acestuia se va face in doar cateva secunde.

Sonicare Elite are o durata de viata a bateriei de pana la 14 zile, cu doar o singura incarcare, iar multumita indicatorilor bateriei, vei stii cand este timpul sa o incarci.
Cod EAN: 6947265411810
Cod memoX: 63597
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota