Periuta De Dinti Electrica HX6857/30 Toothbrush Sonicare Protective Clean, 62.000 RPM, 3 Moduri De Curatare, Mint White Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere PHILIPS Periuta De Dinti Electrica HX6857/30 Toothbrush Sonicare Protective Clean, 62.000 RPM, 3 Moduri De Curatare, Mint White Alb

Datorita senzorul de presiune incorporat, cu periuta de dinti electrica HX6857/30 de la Philips veti simti diferenta si avantajele unei curatari mai usoare si in acelasi timp va veti imbunatatiti sanatatea gingiei cu pana la 100% mai mult fata de folosirea unei periute de dinti manuala.

Perii sai de inalta calitate, ambalati dens, va ofera un periaj extra delicat pentru a indeparta placa acumulata de-a lungul liniei gingival in timp ce varful de putere special curbat face ca atingerea si curatarea dintilor din fundul gurii sa fie mai facila.

Tehnologia avansata Philips Sonicare pulseaza apa intre dinti si perii acestuia indepartand placa pentru o curatenie zilnica exceptionala, facand-o astfel periuta de dinti potrivita pentru a fi utilizata chiar si cu aparate dentare, umpluturi, coroane deoarece ajuta la prevenirea cariilor si imbunatatirea sanatatii gingiilor.

Sonicare Protective Clean va permite sa va personalizati periajul in functie de nevoile dvs. si sa alegeti intre 3 moduri de utilizare. Modul Clean este standard pentru o curatare superioara. White este modul ideal pentru indepartarea petelor de suprafata iar modul Gum Care adauga un minut suplimentar de periere cu putere redusa, astfel incat sa va puteti masa usor gingiile.

Functiile precum QuadPacer-ul va anunta cand ati petrecut cantitatea optima de timp pe fiecare sectiune a gurii, in timp ce SmarTimer semnaleaza cand timpul dvs. total este expirat. Impreuna va ajuta sa va atingeti timpul de periere recomandat, de fiecare data. De asemenea, daca incepeti sa utilizati periuta prea intens pe gingii, aceasta va efectua o pulsatie ca un memento pentru a va reaminti sa usurati presiunea.

Intrucat toate capetele de perie se uzeaza in timp, tehnologia BrushSync de la Philips detecteaza si sincronizeaza capul periei inteligente cu manerul inteligent si urmareste cat timp ati folosit capul actual al periutei sau cat de intens v-ati periat cu acesta. Cand este timpul sa il inlocuiti, un led se va aprinda si lumina pe maner si veti auzi un scurt beep.

Husa premium de calatorie va permite sa va pastrati periuta de dinti in mod igienic, in timp ce baza de incarcare compacta o mentine incarcata atunci cand sunteti in deplasare.
Cod memoX: 53003
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Cecilia Luiza
8 April 2021
recomand

recomand produsul pentru ca asigura o curatare eficienta atat pentru dintii sensibili cat si mai putin sensibili.