Irigator Oral Profesional Dental Flusher W1 Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere OCLEAN Irigator Oral Profesional Dental Flusher W1 Alb

Irigatorul inteligent Oclean W1 adopta tehnologia aerodinamica de curatare interdentara. Schema de lucru inovatoare combinata cu curatarea apei si a aerului, ofera protectie si ingrijire a dintilor si a gingiilor in timpul curatarii.

Acesta foloseste puterea aerului comprimat amestecat cu apa, pentru a forma o forta suficienta si pentru a curata mai bland, evitand astfel deteriorarea gingiei care poate fi cauzata de jeturile de apa continue de inalta presiune.

Irigatorul oral inteligent, are 9 moduri de curatare pentru diferite nevoi din care 3 moduri implicite: curatare manuala profunda, curatare manuala standard si curatare automata. In plus, pentru mai multe nevoi de afectiune orala, puteti descarca aplicatia Oclean Pro pentru a alege un mod adecvat si a va personaliza confortul.

Irigatorul oral inteligent Oclean W1 este un gadget util pentru persoanele cu probleme dentare care pot face mai dificila curatarea dintilor precum boala paradontala, pacientii care folosesc aparate dentare sau alte accesorii pentru a-si imbunatati zambetul, pacientii cu implanturi dentare care trebuie sa aiba grija de dintii si gingiile in jurul acestora si persoanele in varsta care tind sa intampine mai multe probleme de sanatate orala, de exemplu, pierderea dintilor, boli parodontale sau proteze dentare care pot acumula reziduuri alimentare. Irigatorul oral inteligent Oclean ii va ajuta sa-si curete si sa-si protejeze dintii.

Oclean W1 este cel mai mic irigator cu apa de pe piata, ceea ce inseamna ca ata dentara nu mai este singura alegere portabila pentru curatarea dintilor, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de o curatare eficienta si delicata oriunde, oricand.

Alimentat prin incarcare USB, o incarcare completa de 3 ore genereaza  o autonomie de pana la 30 de zile de utilizare zilnica.

Cod EAN: 6970810550443
Cod memoX: 50351
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Aurica Steliana
14 May 2021
recomand

un irigator de calitate. recomand. folosesc de 2 luni, bateria tine bine.