INECK2 Aparat de masaj pentru gat Alb

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere BREO INECK2 Aparat de masaj pentru gat Alb

Breo imbina masajul traditional chinezesc, acupunctura si reflexoterapia in dispozitive compacte pentru masaj, cu design atragator, pentru a oferi relaxare maxima si bucurie deplina, deoarece o minte si un corp total relaxare asigura o viata mai buna. Aparatele pentru masaj Breo imbunatatesc calitatea somnului, asigura mai putine dureri de cap si muschi detensionati.

Durerile musculare in zona gatului si a umerilor sunt probleme din ce in ce mai des intalnite. Aparatul de masaj Breo are scopul de a relaxa muschii si de a-ti oferi un moment de rasfat in confortul propriei case. Poti alege intre patru tipuri diferite de masaj, care elibereaza presiunea de la nivelul umerilor si al coloanei cervicale. In plus, fluxul sanguin va fi imbunatatit in timp ce senzatia de caldura oferita te va relaxa complet. Aparatul de masaj dispune de afisaj electronic, astfel ca setarile dorite pot fi realizate intr-un mod simplu si rapid.

Manerele asigura o prindere sigura, astfel incat sa iti fie confortabil sa realizezi masajul. De asemenea, acestea pot fi indepartate, pentru a utiliza aparatul in zona umerilor sau chiar si la picioare. Aparatul functioneaza cu baterie reincarcabila. Acesta are dimensiuni reduse si poate fi folosit atat acasa cat si la birou. Oricand ai nevoie de un moment de relaxare, alege aparatul de masaj iNeck2 de la Breo.

Cod EAN: 6426495335115
Cod memoX: 162373
Review-uri (5 review-uri)

Ratingul general al produsului

4.6 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Stoica Erika
20 May 2020

aveam dureri foarte mari in jurul cefei, de cand folosesc acest aparat pot spune ca durerea mea a disparu, recomand cu mare drag


Horia Eliza
1 April 2020

gatul meu este mult mai relaxat de cand folosesc acest aparat


Fat Georgiana
26 March 2020

mereu vin acasa cu durere de gat de la birou, ei bine am achizitionat intr-o zi acest aparat, de cand il folosesc durerea mea de gat a disparut


Liana Silvia
6 February 2020
imi palce

Imi place la nebunie acest aparat, il recomand tuturor.


Lucia Veronica
6 February 2020
excelent

Am cumparat recent acest aparat pentru ca tot aveam dureri de gat, dupa utilizare am inceput sa ma simt mult mai bine. multumesc sole!