Uscator HD350 Satin Hair 3

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere BRAUN Uscator HD350 Satin Hair 3

HD350 Satin Hair 3 semnat Braun este uscatorul profesional, care iti ofera un par stilizat ca si la salon, oriunde si oricand!

Cu o putere de 1600 W si tehnologia ionilor integrata, acest uscator de par, are rolul de a usca delicat parul, oferindu-i in acelasi timp stralucire si finete. HD350 foloseste un sistem de incalzire cu infrarosu, care are rolul de a previne formarea punctelor fierbinti.

Cu doua trepte de caldura, poti alege oricand intre a usca parul intr-un mod rapid sau a-l coafa exact ca si la salon, la tine acasa, in special cu ajutorul duzei subtire, care concentreaza aerul pentru o coafura precisa. Multivoltajul este o functie necesara pentru a folosi acest uscator in calatorii. Ofera utilizarea sigura a produsului cu performanta inalta oriunde in lume, iar manerul pliabil ajuta la depozitarea si transportarea uscatorului cu usurinta.

Ai grija de parul tau, in orice colt al lumii, cu ajutorul uscatorului HD350 Satin Hair 3 semnat Braun!
Cod EAN: 4210201107934
Cod memoX: 46815
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Emanuela Georgiana
12 February 2021
recomand

este un produs foarte bun, sunt mulțumit de raportul calitate preț și îl recomand sa îl cumpărați cu încredere. are putere mare și încălzește foarte rapid.