Aparat Electric Series3 3010s Shaver, IPX7, Corded/Cordless shaving, Display LED

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere BRAUN Aparat Electric Series3 3010s Shaver, IPX7, Corded/Cordless shaving, Display LED

Aparatul de barbierit electric reincarcabil Braun Seria 3 3010s ProSkin asigura un barbierit mai rapid cu un confort ridicat al pielii. Cele 3 elemente de barbierit sensibile la presiune se adapteaza la fiecare contur facial iar Micro Grip-ul specializat capteaza mai multe fire de par. Un capat subtire de precizie faciliteaza accesul la zone dificile, cum ar fi cele de sub nas.

Puteti utiliza aparatul de ras cu apa, spuma sau gel pentru o alunecare si mai buna si o senzatie de piele mai fina. In plus, va puteti rade chiar si la dus. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apa pana la 5 metri iar manerul ergonomic cu model punctat de cauciuc Braun ofera o manipulare sigura, chiar si in conditii de umezeala sau cand va clatiti aparatul de ras sub apa.

Bateria puternica NiMH se incarca complet in 1 ora pentru 45 de minute de barbierit electric fara fir. O incarcare rapida de 5 minute este suficienta pentru un barbierit. Afisajul LED va anunta cand aparatul trebuie incarcat.

Toate aparatele de ras Braun functioneaza cu miscari drepte si intuitive, astfel incat sa nu aveti nevoie sa treceti de doua ori peste acelasi loc, contribuind la minimizarea iritatiei pielii. Elementele de taiere specializate sunt sensibile la presiune si protejate de o plasa metalica patentata (SensoFoil) pentru un barbierit curat si un confort extraordinar al pielii.

Aparatele de ras din seria 3 sunt proiectate in Germania cu precizie maxima si atentie la detalii pentru o calitate pe care o poti simti in fiecare zi.
Cod memoX: 51600
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Felix Veaceslav
2 April 2021
foarte multumit

rezultatele au fost pe măsura așteptărilor mele. barbieritul cu acest aparat este o placere. sunt multumit de calitatea acestuia.