Aparat Electric De Ras WF2S Shaver

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere BRAUN Aparat Electric De Ras WF2S Shaver

Optimizati-va experienta de barbierit cu aparatul de ras electric Braun WF2s WaterFlex Blue. Capul de barbierit pivotant se adapteaza la contururile fetei si ale gatului, oferind un barbierit mai aprofundat si mai confortabil.

Sistemul de taiere cu actiune tripla previne taieturile pe masura ce va barbieriti, contribuind la minimizarea iritatiei nedorite a pielii pentru un plus de confort.

Aparatele de ras Braun WaterFlex nu irita pielea si, datorita unui cap pivotant care se adapteaza la toate caracteristicile fetei, ofera un barbierit perfect precis chiar si in zonele cu probleme. Manerul este modelat astfel incat sa nu alunece in palma. In aceste produse, cel mai bun design ergonomic Braun se ocupa de cele mai inalte standarde de calitate germane.

Aparatele de ras Braun WaterFlex sunt special concepute pentru a fi utilizate la dus sau cu spuma de barbierit, astfel incat utilizarea lor este extrem de placuta pielii si impiedica iritarea acesteia. Datorita carcasei sale impermeabile (testat IPX7, rezistent la imersiune la adancimi de pana la 1 m), aparatul este 100% impermeabil, astfel incat sa il puteti clati sub apa curenta pentru o curatare mai usoara.
Cod EAN: 4210201120483
Cod memoX: 52424
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Tiberiu Costache
13 May 2021
recomand

un produs foarte inovator, merita cumparat! eu sunt foarte multumit de el.