Aparat De Ras 50-B1000S Series 5 Wet & Dry Shaver, 2 Accesorii, 3 Lame Flexibile, Waterproof, Albastru

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere BRAUN Aparat De Ras 50-B1000S Series 5 Wet & Dry Shaver, 2 Accesorii, 3 Lame Flexibile, Waterproof, Albastru

Aparatul de ras electric Braun Series 5 50B-1000s Wet & Dry va ofera eficienta, barbierind chiar si barba densa si ajungand chiar in zone dificile. Foloseste 3 lame flexibile care se adapteaza la contururile unice ale fetei dvs., astfel incat sa puteti efectua un barbierit precis fara probleme.

Construit pentru confort si usurinta in utilizare, aparatul de ras electric Series 5 50B-1000s Wet & Dry foloseste un sistem EasyClean, care permite o curatare rapida si usoara fara a fi nevoie sa scoateti capul de barbierit. Acesta are, de asemenea, un maner proiectat ergonomic, care permite un barbierit fara efort cu miscare simpla intr-un singur sens si este foarte versatil, putand fi folosit atat pentru barbieritul umed, cat si pentru cel uscat.

Alimentat de o baterie reincarcabila Li-Ion, aparatul de ras electric Braun Series 5 50B-1000s poate fi folosit pana la 3 saptamani de barbierit cu o incarcare completa. Pentru retusari rapide, o incarcare de 5 minute ofera suficienta putere pentru o sesiune completa de barbierit.
Cod memoX: 51584
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Costică Ion
2 April 2021
recomand

un produs ce își merita banii, foarte calitativ. recomand!