Aparat De Ras 310S Shaver

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere BRAUN Aparat De Ras 310S Shaver

310S Shaver este un aparat de ras conceput cu 3 lame flexibile care urmeaza fiecare contur facial, pentru un contact maxim cu pielea si eficienta cu o singura trecere.

Elementele de taiere specializate sunt sensibile la apasare si sunt protejate de un filtru de metal brevetat (SensoFoil) pentru a oferi un barbierit curat si fin, cu un confort exceptional al pielii. Dispozitivul poate fi utilizat pe pielea uscata sau pe pielea data cu spuma sau gel. De asemenea, poti folosi aparatul de ras chiar si sub dus, acesta fiind complet rezistent la apa si lipsit de cablurile incurcate, care iti ingreuneaza barbieritul de fiecare data. Bateria are o durata de viata de 30 de minute, cu doar o ora de incarcare.

Designul ergonomic iti va oferi confortul si mobilitatea necesara pe intreaga durata a procesului de tundere sau a barbieritului.
Cod EAN: 4210201163473
Cod memoX: 46809
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adi Lazăr
12 February 2021
super

un aparat de ras bun pentru folosirea zilnica, merge si la 2-3 zile dar trebuie insistat mai mult. eu am barba aspra si deasa si nu am nici o problema, cu rabdare se rezolva, nu irita, putere constanta, pret bun, recomand...!