Aparat De Ras S5588/30 Series 5000

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE

Descriere PHILIPS Aparat De Ras S5588/30 Series 5000

Aparatul de ras Philips Series 5000 ofera un barbierit puternic, tunzand acum si mai mult par pe miscare. Echipat cu tehnologie avansata SkinIQ, acesta simte si se adapteaza la densitatea parului tau, pentru un confort imbunatatit al pielii si o
performanta remarcabila la fiecare trecere.

Capetele sale complet flexibile se rotesc la 360° pentru a urmari conturul fetei. Noua forma a acestora este proiectata pentru precizie, suprafata fiind imbunatatita cu canale de ghidare a parului, concepute pentru a muta parul intr-o pozitie eficienta de taiere. In acelasi timp, senzorul inteligent de par facial citeste densitatea parului de 125 de ori pe secunda, astfel, tehnologia adapteaza automat puterea de taiere pentru un barbierit fara efort si bland.

Adapteaza-ti rutina de barbierit la nevoile tale. Cu Wet and Dry, poti alege un barbierit uscat confortabil sau un barbierit umed racoritor. Te poti barbieri cu gel sau spuma, chiar si sub dus.

Completeaza-ti aspectul folosind aparatul de tuns de precizie pop-up al aparatului de ras. Integrat in corpul acestuia, este modalitatea perfecta de a mentine mustata si de a taia perciunile.

Barbiereste-te fara fir pana la 60 de minute dupa o incarcare completa a bateriei si incarca complet aparatul de ras in doar 1 ora cu bateria litiu-ion puternica si eficienta din punct de vedere energetic. In graba? Conecteaza aparatul de barbierit timp de 5 minute si obtii suficienta putere pentru un barbierit complet.

Afisajul intuitiv arata informatii relevante, permitandu-ti sa beneficiezi de cea mai buna experienta cu aparatul de barbierit. Aceasta interfata include: starea bateriei cu 3 niveluri, sfaturi de curatare si indicator de blocare pentru calatorii.

Cod memoX: 57488
Review-uri
Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota