Placa De Intins Parul Fara Fir Corrale HS03, Fuschia, 200W, Ecran Oled, 3 trepte de temperatura

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere Dyson Placa De Intins Parul Fara Fir Corrale HS03, Fuschia, 200W, Ecran Oled, 3 trepte de temperatura

Placa de par fara fir Corrale Iron Fuchsia de la Dyson te ajuta sa obtii coafuri perfecte fara a-ti afecta parul in vreun fel. Ecranul sau OLED afiseaza nivelul bateriei, controlul temperaturii si starea de incarcare in timp ce o utilizezi si dispune de trei setari precise de caldura (330 ° F, 365 ° F si 410 ° F) pentru a se potrivi tipului, lungimii si stilului de coafura dorit.

Cu noua placa de par Dyson Corrale ai cu 50% mai putina rupere, mai putin par incretit si mai putine fire rebele. Prin strangerea parului, placa flexibila permite rezultate stralucitoare si implicit fire de par mai drepte cu mai putina caldura. Sistemul de senzori integrat regleaza temperatura placii de 100 de ori pe secunda, asigurand o putere constanta, astfel incat caldura sa nu depaseasca niciodata setarea aleasa. Dupa 10 minute de inactivitate placa se blocheaza pentru linistea si siguranta ta.

Aseaza placa Dyson Corrale in suportul sau atunci cand nu o utilizezi si chiar si intre utilizari pentru a prelungi durata de functionare a acesteia. Odata asezata in suport Dyson Corrale se va incarca complet in doar 70 minute! Incepe intotdeauna sa utilizezi placa cand dispune de o autonomie a bateriei de 100% pentru performante optime.

Tensiunea de alimentare universala si functia pregatita pentru zbor iti permit sa o iei cu tine atunci cand calatoresti in strainatate si oriunde in lume. Dyson Corrale ofera aceeasi performanta termica ca si o placa normala de intins parul, cu cablu, fiind alimentata de o baterie litiu-ion cu 4 celule ce ofera o utilizare fara fir de pana la 30 minute, indeajuns pentru a realiza coafura perfecta!
Cod EAN: 401
Cod memoX: 47017
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Sandra Ozana
12 February 2021
excelent

este, cu siguranta, cea mai buna placa de par incercata. mult peste ghd, t3 sau alte placi scumpe. faptul ca este fara fir face ca experienta sa fie si mai placuta si coafarea parului mult mai rapida.