Perie De Curatare Pentru Fata Sonic InFace MS2000 Roz

Acest produs nu mai face parte din oferta SOLE
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere INFACE Perie De Curatare Pentru Fata Sonic InFace MS2000 Roz

Peria de fata moderna inFace Sonic are un design inovator segmentat in patru culori si 3 sectiuni majore si este fabricata din silicon medical hipoalergenic si antibacterian, ceea ce o face sigura, durabila si impermeabila, avand in acelasi timp o structura subtila si delicata.

Ceea ce este unic la acest scruber este faptul ca foloseste tehnologia cu unda sonica duala care, in combinatie cu vibratia firelor sale, permite o curatare profunda, eliminand pielea moarta, excesul de grasime sau machiaj si evitand dilatarea porilor. Poate elimina pana la 99,5% din impuritati. Pe langa aceasta, va masa muschii fetei pentru a evita imbatranirea prematura a pielii si pentru a o face sa fi radianta mult mai mult timp.

Cele trei sectiuni diferite sunt fiecare adaptate la diferite metode de curatare si au, de asemenea, trei moduri de masaj diferite, pentru a o personaliza cu adevarat in functie de nevoile dvs. Deci, pur si simplu folositi gelul sau spuma preferata de spalare a fetei si peria va va curata bine pielea, exfoliand in plus pielea moarta.

In combinatie cu functia de masaj relaxant al fetei, pielea ta va deveni in curand ferma si tenul tau va fi exceptional de curat si stralucitor.
Cod EAN: 6971308400042
Cod memoX: 209139
Review-uri (1 review )

Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Natalia Steliana
14 April 2021
recomand

o imbunatatire vizibila a tenului, pielea este mult mai fina si mai tonifiata! este usor de folosit si iti ofera cateva momente de relaxare! recomand cu incredere!