New look, new site, happy shopping

O noua identitate

Avem o identitate noua care ne reprezinta. Tipul de litera din logo este creat special pentru Sole. Detaliile fiecarei litere sunt lucrate manual si armonizate cu deosebita grija. Imbinam eleganta cu precizia. Noua paleta de culori exprima caracterul nostru: optimist, cald si primitor, dar in acelasi timp un pic sofisticat. Galbenul Sole este acum viu, luminos, solar.

Un site mai simplu, mai placut

Sole este destinatia perfecta pentru rasfat. Am optimizat organizarea produselor ca sa gasesti mai usor ce iti place. Am evidentiat si selectia de produse dedicate barbatilor. In categoria Beauty gasesti parfumuri, produse de ingrijire personala si machiaj. In categoria Style sunt gentile, ceasurile, ochelarii de soare si tot felul de accesorii.

Noul Happy Shop

Happy Shop este locul in care vei gasi selectia celor mai iubite produse din magazinul nostru: genti wow, ceasuri rafinate, ochelari de soare pe val, parfumuri irezistibile si cosmetice de care te poti indragosti. O navigatie mai simpla in care doar dai inimioare.

Iar asta nu e tot. Poti sa gasesti inspiratie in colectiile facute de entuziastii Sole sau de bloggerii tai preferati. Sau poti sa creezi tu colectii cu care sa-ti inspiri prietenii. Prin lansarea acestui social shop, primul din Romania, speram ca Sole sa creasca intr-o comunitate de oameni interesati de beauty & style.