CELE MAI FRECVENTE INTREBARI DESPRE BLENDSMART

Ce este BlendSmart?

BlendSmart este prima pensula automata din lume si a ajuns in premiera in Romania prin SOLE. Blendsmart este un sistem de aplicare rotativ care iti va schimba stilul de aplicare a machiajului, simplificandu-l din toate punctele de vedere. Aceasta perie dispune de un cap rotativ interschimbabil, care mimeaza miscarile makeup artistilor profesionisti si astfel, reuseste sa ofere o aplicare perfecta a fondului de ten, a pudrei si a blush-ului. Cu 190 de rotatii pe minut, la 360 de grade, Blendsmart reuseste sa acopere in cel mai scurt timp o suprafata mai mare a tenului, lasandu-l neted, uniform si cu aspect de airbrush, iar tu nu vei mai avea de facut nici o ajustare, deoarece aceasta nu lasa urme sau pete, si intinde uniform baza de machiaj, fie ca aceasta este sub forma de pudra, lichid sau crema.  

 

Ce tip de machiaj se poate aplica cu fiecare capat?

Kitul de start vine cu manerul perieri si capatul de aplicare a fondului de ten. Aplica o cantitate mica de fond de ten in locurile indicate si incepe sa uniformizezi. Rezultatele sunt mereu WOW.

Peria de Blush este ideala pentru aplicarea fardului de obraz preferat, cu textura tip pudra sau mai cremoasa.

Peria pentru pudra te va ajuta sa iti aplici uniform pudra preferata.

Cel mai nou capat este cel de contouring, o noua tendinta de makeup care se foloseste pentru sculptarea si evidentierea trasaturilor fetei.

De ce este indicat sa am mai multe capete de acelasi fel?

Pentru o igiena corespunzatoare a capetelor tale de pensula, mai ales pentru make-up artisti, acestea trebuie curatate cel putin saptamanal. Astfel, daca ai doua capete sau mai multe este foarte usor sa continui folosirea periei.

Cum poate fi o pensula de makeup antibacteriana?

Datorita materialului sintetic special din care sunt confectionate capetele de perie BlendSmart! Acest tip de material nu asimileaza atat de usor bacteriile ca o pensula din par natural. Se curata foarte usor intr-un timp scurt.

De unde pot achizitiona setul complet?

In exclusivitate in Romania, pe www.soleshop.ro

Ce tip de baterie necesita aceasta pensula si de unde pot cumpara alta pentru inlocuire?

O baterie Lithium CR123A care nu este reincarcabila si se gaseste in orice pachet cu pensula. Acest tip de baterie se gaseste in orice magazine care distribuie baterii.

Cat timp tine o baterie?

Durata de viata a bateriei depinde foarte mult si de cat de des o folosesti! Toate informatiile necesare le gasiti in manualul cu intructiuni.

Ce putere are aceasta pensula?

Cu 190 de rotatii pe minut, la 360 de grade, Blendsmart reuseste sa acopere in cel mai scurt timp o suprafata mai mare a tenului, lasandu-l neted, uniform si cu aspect de airbrush, iar tu nu vei mai avea de facut nici o ajustare, deoarece aceasta nu lasa urme sau pete, si intinde uniform baza de machiaj, fie ca aceasta este sub forma de pudra, lichid sau crema.  

Cum se foloseste?

Introduci bateria, montezi capatul dorit prin potrivirea lui cu manerul si se porneste cu ajutorul butonului on/off aflat pe maner.

Pentru mai multe informatii intrati pe www.soleshop.ro!

Pentru a comanda pensula intrati AICI.