2018- BEAUTY MUST-HAVE!

Dupa ce ai petrecut Sarbatorile cumparand cadouri pentru cei dragi, este cazul sa iti faci propria lista de BEAUTY MUST-HAVE 2018! Profita de ofertele SOLE si bucura-te de o selectie ideala pentru startul de an!

Include in rutina de beauty pasii potriviti pentru ca fiecare zi sa-ti faca pofta de viata. Descopera branduri puternice si corecte, cu formule gandite si da-ti un plus de stralucire. Iata ce produse ne-au cucerit pe noi si am decis sa devina parte din kit-ul de frumusete pe 2018.

Exfolierea e THE SECRET

Pielea noastra se innoieste, ciclic, in mod natural. Cu un pic de ajutor, rezultatele sunt vizibile mai repede printr-o exfoliere binevenita inclusiv in cazul tenului sensibil. Brandul italian COMFORT ZONE propune exfoliantul Skin Resonance pentru ten sensibil, care ajuta la regenerarea rapida si eficienta a pielii. Elimina delicat celulele moarte si impuritatile, creste oxigenarea celulelor si te ajuta sa uiti de problemele specifice tenului sensibil, cum ar fi roseata sau iritatiile. 2018 este anul in care pielea ta se bucura din plin de avantajele unui produs PREMIUM care va schimba din temelii dinamica tenului sensibil.

Seruri: MUST TRY!

In BEAUTY, tendinta actuala este sa ne ingrijim tenul in etape sau pe layere, cum spun americanii. Pe langa demachiere, toner si crema, au intrat puternic in joc serurile de frumusete. Sunt o revelatie pentru fiecare femeie atenta la sanatatea si aspectul pielii! Cu efect vizibil si formule concentrate, tintesc exact scopul pe care ti-l propui. Se aplica dimineata si seara, iar dupa cateva minute poti aplica si crema pe care o folosesti in mod normal. SOLE iti propune seruri de top, selectate pentru a veni in ajutor ca parte din rutina ta zilnica. Bucura-te de un ten luminos, fara riduri fine si pigmentari nedorite cu 27% Vitamin C Ser by Biovene! Functioneaza de parca ai da timpul inapoi. Sau adauga un pas in ingrijirea tenului cu o doza zilnica de acid hialuronic profund hidratant cu Hyaluronic Youth Elixir by BIOVENE. Pentru tenul cu tendinte de ingrasare, face minuni serul cu efect de matifiere de la DR. KONOPKA'S LITTLE HERBAL COMPANY. Pe SOLE gasesti o selectie generoasa de seruri care, iti promitem, vor aduce numai bucurie in 2018!

NOT SO SECRET!

Brandul american VICTORIA’S SECRET ramane in topul preferintelor noastre si in 2018! Iar daca inca nu ai incercat gama de creme de corp si maini, ai putea sa iti faci acest cadou in 2018. Senzatia de delicatete parfumata te va cuceri de la prima folosire. Cremele VICTORIA’S SECRET capteaza energia fascinanta pe care o au toate show-urile de pe podiumul Victoria’s Secret. Feminitate in forma pura, senzualitate si un ceva imposibil de descris in cuvinte, un “ceva” care a adus brandul in preferintele de top ale femeilor din intreaga lume. Foloseste crema de corp si maini, apoi rasfata-ti imaginatia cu parfumul de corp Victoria’ Secret. E secretul nostru pe 2018!

Bronz de iarna

Incepe anul cu un bronz de vara! Pentru ca in 2018, o rezolutie buna ar fi sa nu mai amanam micile sau marile bucurii. De ce sa asteptam vara ca sa aratam de milioane? SOLE iti propune  brandul olandez MARC INBANE, care a creat setul Elegance menit sa aduca un bronz sanatos si simplu de obtinut in cativa pasi: exfoliere, pulverizare, masaj usor al pielii. 2018 va fi un an solar!

Parfum nou

Cum suna sa gasesti o semnatura olfactiva noua pentru anul 2018? O semnatura frantuzeasca inedita si ravasitor de frumoasa? JULIETTE HAS A GUN este un brand care si-a facut aparitia in 2006, la Paris si de atunci a cucerit New York-ul, Tokyo sau Sydney. Parfumurile Juliette atrag si intriga. Sunt o metafora a feminitatii si a puterii ei. Un dans pe sarma intre independenta si romantism. Pe SOLE ti se dezvaluie o colectie a acestor parfumuri de lux cu care vei face senzatie. Alege aroma care ti se potriveste cel mai bine, de la fresh la oriental sau chiar unisex. Iti promitem ca in 2018 vei crea dependenta!

BEAUTY GADGET

Tehnologia avanseaza si la nivel de ingrijire personala. In Dubai se pregateste lansarea taxiurilor zburatoare. Pe SOLE, am lansat deja unele dintre cele mai apreciate gadgeturi de frumusete cu care sa incepi anul 2018 si sa upgradezi rutina de beauty si igiena personala. Iti propunem doua item-uri care au facut furori in intreaga lume si care s-au bucurat de review-uri uimitoare in revistele care seteaza standardele in BEAUTY. Peria de curatare by FOREO va schimba complet modul in care privesti curatarea tenului. Dispozitivele sunt adaptate diferitelor tipuri de ten si functioneaza cu pulsatii T-Sonic. Au 12 intensitati ajustabile si indeparteaza 99,5% din impuritati, sebum si reziduuri de make-up. A doua propunere este periuta de dinti care se va asorta foarte bine cu o dantura stralucitor de alba si cu zambetul tau din 2018. Issa Hybrid by FOREO indeparteaza tartrul, este blanda cu gingiile sensibile si generoasa cu dantura! Tehnologia Sonic Pulse ofera pana la 11.000 de pulsatii pe minut si dispune de 8 niveluri de intensitate, iar o incarcare de o ora asigura pana la 365 de utilizari.

Iti dorim un an solar cu HAPPY SHOPPING pe SOLE! Creeaza-ti propria colectie de BEAUTY& STYLE MUST-HAVE 2018 si hai sa dam INIMIOARE unui an fabulos!