All Care Recovery Cica-Aid Plasturi pentru acnee 51 buc

In stoc
50.90 lei
42.90lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile
Pentru acest produs primesti 1.29 puncte = 1.29 lei (cashback)
Adauga in cos
Achita acest produs cu cardul bancar si primesti un cadou GRATUIT la alegere in cosul de cumparaturi!

Descriere PURITO All Care Recovery Cica-Aid Plasturi pentru acnee 51 buc

All Care Recovery sunt plasturii minune pentru tratarea acneei de la Purito, care te vor ajuta sa treci cu brio peste perioada enervanta a cosurilor!

Rezistenti la apa, dar respirabili, plasturii pentru cosuri sunt o modalitate excelenta de a favoriza vindecarea acneei si de a preveni alte infectii si cicatrici. Aceste mici pansamente hidrocoloide circulare se pun peste cosuri pentru a absorbi, lichidul, puroiul si sebumul din rana si pentru a proteja cosurile de germeni, dupa stoarcerea acestora.

'Drug free', 100% vegani si netestati pe animale, plasturii All Care Recovery sunt confectionati dintr-un hidrocoloid de inalta calitate si sunt imbogatiti cu ingrediente alese, printre care CICA, care calmeaza pielea ca prin minune, fie ca vorbim de iritatii, roseata sau chiar urme post acneice cu tendinta de inrosire. Beneficiile acestea vin din compozitia chimica a plantei Centella Asiatica: este foarte bogata in aminoacizi, betacaroten, acizi grasi, vitaminele C, A, B1 si B2.

Pachetul contine 51 de plasturi in doua dimensiuni diferite (10 mm diametru x 36 + 12 mm diametru x 15), astfel incat sa poti alege unul care sa se potriveasca dimensiunilor cosului tau.

Mod de utilizare:

Spala fata cu apa calduta, pentru a deschide porii! Sterge fata cu un prosop curat pana ce aceasta este complet uscata! Scoate plasturii si aplica-i pe rand pe zonele afectate de acnee, presandu-i cu degetele timp de 5 secunde pentru a te asigura ca s-au lipit bine. Lasa plasturii sa actioneze intre 5 si 8 ore, dupa care indeparteaza-i cu grija si hidrateaza tenul cu o crema!

Ingrediente: 
Hydrocolloid, Asiaticoside, Medecassic Acid, Asiatic Acid
          

Specificatii
Cod EAN: 8809563100330
Cod memoX: F39540
Review-uri (6 review-uri)

Ratingul general al produsului

5 (6 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adelina Cimpan
19 January 2022
recomand categoric

pe piele deschisa la culoare sunt aproape invizibile, se observa doar daca stii sa le cauti. se lipsesc si foarte bine, si sunt comparabil mai bune cu alte produse similare. am mai folosit de la cosrx, sunt ok si acelea, dar purito sunt o calitate mult mai inalta. am luat repede inca un pachet cand le-am prins la reducere :)


Eliza Mastan
2 June 2021
excelent

de departe cei mai eficace plasturi pentru acnee. merg de minune pe comedoanele extrase recent, reducând semnificativ inflamația locală, prevenind în același timp infectarea microleziunii.


Sonia Oana
16 April 2021
super, merita achizitia!

Îi iubesc și funcționează minunat !! pentru mine, personal, folosite pe cosurile abia aparute, timpul de vindecare e o fracțiune din ceea ce este în mod normal, le vindeca în mai puțin de două zile si sunt practic invizibili, cu excepția cazului în care cineva sta chiar la 2 centimetri de fața mea. am o piele de culoare destul de deschisa, așa că nu sunt sigură dacă acestea ar fi la fel de invizibile pe pielea mai închisă la culoare, dar cred că merită incercate oricum.


Simona Ani
7 March 2021
recomand

le folosesc de cateva luni si sunt foarte multumita!


Brindusa Scheaua
26 May 2020
excelent

punctele negre care au colectat puroi se vindecă foarte repede. am mai comandat două pachete.


Madalina Ioana
12 May 2020
recomand

am stors un cos si am aplicat un patch, lasandu-l peste noapte. a doua zi, era dezumflat si roseata disparuse complet. mi a placut. acum sunt curioasa cum actioneaza la un cos care nu este stors.


recomand cu mare drag, chiar sunt eficienți.
Cristina Bejan 25 January 2022